fbpx

Radisson Hotel Group обяви 15 нови проекта за хотели в Европа, Близкия Изток и Африка

Radisson Hotel Group обяви подписването на 15 нови хотели в региона EMEA (Европа, Близкия Изток и Африка) през второто тримесечие на 2020 г. Новите споразумения потвърждават силния ангажимент на групата за реализация на амбициозен петгодишен план за развитие. Hotel Radisson Group продължава да разширява архитектурата на новите си марки и да засилва присъствието си в региона на EMEA.

Ели Юнес, изпълнителен вицепрезидент и главен директор по развитието на Radisson Hotel Group, каза: „Нашият бизнес е изграден върху дългосрочни отношения, основани на доверие и отговорност. Разширихме присъствието си в Украйна, Италия, Франция, Австрия, Гърция, Русия, Обединените арабски емирства и Африка. Всичко това стана възможно благодарение на актуалността на бранда Radisson Hotel Group и всеотдайността на екипа на компанията. Благодарим на собствениците на хотелите за доверието, оказано на нашите марки и служители.”

Петнадесет нови споразумения отбелязват нови постижения в развитието на компанията:

  • Откриване на шест нови хотела в Африка ще увеличи общия брой хотели на континента до близо 100 в 32 държави.
  • Укрепване на позицията на Radisson Hotel Group като най-големия международен хотелски оператор в Украйна: отворени са и се изграждат общо 7 хотела с 1355 стаи.
  • Укрепване на водещата позиция на групата в Русия чрез споразумение за два нови хотела.
  • Споразумение за третия хотел под марката Radisson RED в Австрия.
  • Два нови хотела в най-известния ски курорт в Италия ще увеличи портфолиото на Radisson Hotel Group до 10 отворени и в процес на изграждане хотели.
  • Новият хотел Radisson Blu на живописния остров Санторини, една от най-популярните ваканционни дестинации в света.

Ето и някои от по-впечатляващите нови хотели на Radisson в Европа:

Grand Hotel Savoia Cortina d’Ampezzo, Radisson Collection, Италия (откриване 2020 г. – вече оперира)

Това е луксозен лайфстайл хотел. Разполага с 126 стаи, включително 19 полулукса и 8 апартамента лукс. Той предлага изключителен ресторант, лоби бар, клуб за пури и СПА и уелнес център. За различни срещи и събития, хотелът разполага с високотехнологична конферентна зала с площ от 600 кв. m – най-голямата в Кортина д’Ампецо.

Radisson RED Инсбрук, Австрия (откриване 2023 г.)

Radisson RED Innsbruck е планиран да разполага с 161 стаи, включително фамилни стаи и апартаменти. Модерният лайфстайл хотел е идеалното място за прием както на бизнесмени, така и на туристи. Той ще разполага с бар и ресторант с открита тераса, фитнес зала и две помещения за срещи и събития. Sky Bar на осмия етаж ще предлага невероятна гледка към центъра на Инсбрук.

Radisson Blu Zaffron Resort, Санторини, Гърция (откриване 2021 г.)

Луксозният комплекс Radisson Blu Zaffron разполага с отличителна архитектура и 102 просторни стаи от различни категории, включително апартаменти и ексклузивни вили. Гостите му ще оценят 24-часовия ресторант, великолепния открит басейн и бар на басейна. Конферентна зала с площ от 134 кв.м ще бъде идеално място за всяко събитие или бизнес среща.

www.radissonhotelgroup.com

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]