fbpx

Премиерът на Испания: Започваме подготовка за летния сезон!

Испания ще се отвори своите граници отново за чуждестранни туристи от юли. Премиерът Педро Санчес каза на туристическите курорти в страната да започнат подготовката за лятото.

Това идва в момент, в който Испания започва да излиза от извънредното положение, което беше въведено на 14 март и беше едно от най-строгите в Европа. От юли туристите ще могат да влизат „в безопасни условия“ според премиера, който потвърди „ще има туристически сезон това лято“.

Санчес каза: „Както знаете, Испания има повече от 80 милиона посетители годишно. Съобщавам, че от юли Испания ще се отвори отново за международен туризъм в условия на пълна безопасност. Чуждестранните туристи спокойно могат да започнат да планират своята почивка у нас. Ние ще гарантираме, че туристите няма да поемат никакви рискове, нито ще носят риск за страната ни. „

Той каза, че централните и регионалните власти планират и координират възстановяването на туризма от седмици. „Изпращаме съобщение на всички днес: Испания ще ви чака от юли“, завърши той.

Премиерът призова туроператорите и други компании, работещи в сектора, да започнат лятна кампания. „Това лято ще има туризъм. Каня всички компании в областта на туризма да се подготвят от днес за възобновяване на работата в близко бъдеще“, каза Санчес.

Междувременно през изминалата седмица изпълнителния директор на TUI GROUP , Фриц Юсен заяви, че първите полети от Германия товав лято ще бъдат в посока Майорка.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела.