fbpx

Премиерът на Испания: Започваме подготовка за летния сезон!

Испания ще се отвори своите граници отново за чуждестранни туристи от юли. Премиерът Педро Санчес каза на туристическите курорти в страната да започнат подготовката за лятото.

Това идва в момент, в който Испания започва да излиза от извънредното положение, което беше въведено на 14 март и беше едно от най-строгите в Европа. От юли туристите ще могат да влизат „в безопасни условия“ според премиера, който потвърди „ще има туристически сезон това лято“.

Санчес каза: „Както знаете, Испания има повече от 80 милиона посетители годишно. Съобщавам, че от юли Испания ще се отвори отново за международен туризъм в условия на пълна безопасност. Чуждестранните туристи спокойно могат да започнат да планират своята почивка у нас. Ние ще гарантираме, че туристите няма да поемат никакви рискове, нито ще носят риск за страната ни. “

Той каза, че централните и регионалните власти планират и координират възстановяването на туризма от седмици. „Изпращаме съобщение на всички днес: Испания ще ви чака от юли“, завърши той.

Премиерът призова туроператорите и други компании, работещи в сектора, да започнат лятна кампания. “Това лято ще има туризъм. Каня всички компании в областта на туризма да се подготвят от днес за възобновяване на работата в близко бъдеще”, каза Санчес.

Междувременно през изминалата седмица изпълнителния директор на TUI GROUP , Фриц Юсен заяви, че първите полети от Германия товав лято ще бъдат в посока Майорка.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]