fbpx

Потвърдено: Полети от Израел до Бургас от 23 август

Както писахме ексклузивно в 21Hoteliers по-рано днес, израелски туроператори преговарят в момента с летище Бургас и с гражданска авиация за стартиране на 6 седмична летателна програма от Израел до България до края на лято 2020.

Няколко часа по-късно преговорите са приключени и България започва да приема израелски туристи, като първия полет от Тел Авив до летище Бургас ще се осъществи на 23 август с гръцката авиокомпания Blue Bird Airways. Още същият ден и самолет на българските авиолинии Bulgaria air също ще изпълни полет от израелския град до Бургас.

untitledta Потвърдено: Полети от Израел до Бургас от 23 август

Това е лъч надежда за хотелиерите по южното Черноморие, които ще имат възможност да засилят заетостта и да удължат сезона с няколко седмици. Очаква се израелски туристи да кацат на летище Бургас 6 седмици, с начална дата 23 август.

Израел е сред важните генериращи пазари за входящ туризъм на страната ни и тези отношения са с много дълги традиции, посочи вицепремиерът. Израел заема 12-о място в класацията за входящ туризъм на България за 2019 г. с близо 245 хил. туристически визити, но потенциалът е по-голям.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела.