fbpx

Потвърдено: Полети от Израел до Бургас от 23 август

Както писахме ексклузивно в 21Hoteliers по-рано днес, израелски туроператори преговарят в момента с летище Бургас и с гражданска авиация за стартиране на 6 седмична летателна програма от Израел до България до края на лято 2020.

Няколко часа по-късно преговорите са приключени и България започва да приема израелски туристи, като първия полет от Тел Авив до летище Бургас ще се осъществи на 23 август с гръцката авиокомпания Blue Bird Airways. Още същият ден и самолет на българските авиолинии Bulgaria air също ще изпълни полет от израелския град до Бургас.

untitledta Потвърдено: Полети от Израел до Бургас от 23 август

Това е лъч надежда за хотелиерите по южното Черноморие, които ще имат възможност да засилят заетостта и да удължат сезона с няколко седмици. Очаква се израелски туристи да кацат на летище Бургас 6 седмици, с начална дата 23 август.

Израел е сред важните генериращи пазари за входящ туризъм на страната ни и тези отношения са с много дълги традиции, посочи вицепремиерът. Израел заема 12-о място в класацията за входящ туризъм на България за 2019 г. с близо 245 хил. туристически визити, но потенциалът е по-голям.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]