fbpx

Полезно: Американската асоциация на хотелиерите публикува наръчник с мерки и стандарти

Американската асоциация на хотелиерите (AHLA) представи днес Safe Stay (Безопасен престой) – подобрен стандарт за безопасност на здравето и безопасността в целия бранш, предназначен да подготви хотелите, за да посрещат спокойно гости и служители, когато туризма се завърне. Safe Stay представлява основен приоритет за индустрията, здравето и безопасността на гостите и служителите.

Стандартите за безопасен престой са разработени под ръководството на Консултативен съвет, състоящ се от лидери в индустрията, представляващи всички сегменти на хотелиерството, и съвместно със здравни експерти развиват най-добрите практики за защита срещу коронавируса. Тази инициатива представлява ново ниво на фокус и прозрачност за индустрията, която вече е изградена върху чистотата. Хотелите винаги са спазвали строги стандарти за почистване и безопасност и тези засилени указания се коренят в препоръките на Центровете за контрол на заболяванията (CDC).

Консултативният съвет има изключително впечатляващо портфолио, като включва най-големите „играчи“ в хотелиерския бизнес, като Marriott International, Accor Hotels, Hilton Hotels, Hyatt, Best Western, Radisson Hotel Group и много други.

„Стандарта Safe Stay е разработен специално, за да гарантира повишена безопасност за гостите и служителите на хотелите. Въпреки, че хотелите винаги са използвали взискателни стандарти за почистване, тази нова инициатива ще гарантира по-голяма прозрачност и увереност през целия опит в хотела“, заяви Чип Роджърс, президент и изпълнителен директор на AHLA

“Усъвършенстваните практики за почистване на хотели, социални взаимодействия и протоколи на работното място ще продължат да се развиват, за да посрещнат новите предизвикателства и очаквания за здравето, хигиената и безопасността, представени от COVID-19.”

Препоръките „Safe Stay“ включват насоки за следното:

  • Здраве на служителите и гостите
  • Задължения на служителите
  • Почистващи продукти и протоколи
  • Физическо дистанциране

 „Разработването на инициативата за безопасен престой включва насоки от Ecolab, световен лидер в почистването и дезинфекцията на, които си сътрудничат с други организации в САЩ, за да помогнат за създаването и на насоки, обучения и решения”

Повече от 90 години Ecolab си партнира с хотелиерската индустрия, за да осигури по-чиста, по-безопасна и здравословна среда за служители и гости.

Ето и линк към наръчника на AHLA, където файла може да бъде свален: https://www.ahla.com/safestay

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]