fbpx

Полезно: Американската асоциация на хотелиерите публикува наръчник с мерки и стандарти

Американската асоциация на хотелиерите (AHLA) представи днес Safe Stay (Безопасен престой) – подобрен стандарт за безопасност на здравето и безопасността в целия бранш, предназначен да подготви хотелите, за да посрещат спокойно гости и служители, когато туризма се завърне. Safe Stay представлява основен приоритет за индустрията, здравето и безопасността на гостите и служителите.

Стандартите за безопасен престой са разработени под ръководството на Консултативен съвет, състоящ се от лидери в индустрията, представляващи всички сегменти на хотелиерството, и съвместно със здравни експерти развиват най-добрите практики за защита срещу коронавируса. Тази инициатива представлява ново ниво на фокус и прозрачност за индустрията, която вече е изградена върху чистотата. Хотелите винаги са спазвали строги стандарти за почистване и безопасност и тези засилени указания се коренят в препоръките на Центровете за контрол на заболяванията (CDC).

Консултативният съвет има изключително впечатляващо портфолио, като включва най-големите „играчи“ в хотелиерския бизнес, като Marriott International, Accor Hotels, Hilton Hotels, Hyatt, Best Western, Radisson Hotel Group и много други.

„Стандарта Safe Stay е разработен специално, за да гарантира повишена безопасност за гостите и служителите на хотелите. Въпреки, че хотелите винаги са използвали взискателни стандарти за почистване, тази нова инициатива ще гарантира по-голяма прозрачност и увереност през целия опит в хотела“, заяви Чип Роджърс, президент и изпълнителен директор на AHLA

„Усъвършенстваните практики за почистване на хотели, социални взаимодействия и протоколи на работното място ще продължат да се развиват, за да посрещнат новите предизвикателства и очаквания за здравето, хигиената и безопасността, представени от COVID-19.“

Препоръките „Safe Stay“ включват насоки за следното:

  • Здраве на служителите и гостите
  • Задължения на служителите
  • Почистващи продукти и протоколи
  • Физическо дистанциране

 „Разработването на инициативата за безопасен престой включва насоки от Ecolab, световен лидер в почистването и дезинфекцията на, които си сътрудничат с други организации в САЩ, за да помогнат за създаването и на насоки, обучения и решения“

Повече от 90 години Ecolab си партнира с хотелиерската индустрия, за да осигури по-чиста, по-безопасна и здравословна среда за служители и гости.

Ето и линк към наръчника на AHLA, където файла може да бъде свален: https://www.ahla.com/safestay

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела.