fbpx

Планиране и управление на приходите на хотела в процеса на възстановяване на сектора

Хотелският сектор постепенно преминава в нова фаза на коронавирусната криза, в която на много места за настаняване предстои да решат как могат да отворят и посрещат гости или да не отварят през предстоящия сезон.

Това няма да е лесна задача, тъй като вероятно бюджетите ще са по-ниски от преди COVID-19, очакванията на клиентите ще са различни и няма гаранции какъв ще бъде „новото нормално“.

Компаниите HSMAI, Saber и Cendyn обединяват усилия за уникален уебинар, организиран от медията PhocusWire, за да обсъдят последиците от този критичен период за хотели с всякакви размери, част от вериги или независими.

Ключовите теми ще бъдат:

  • Работа с маркетинг и управление на приходите за планиране на вашия подход, кампании, тарифи, промоции и т.н.
  • Управление на ограниченията на капацитета в хотела
  • Как вашия хотелски софтуер може да ви помогне със стратегията за управление на приходите при отваряне на хотела и възобновяване на операциите

Уебинарът ще бъде излъчен в сряда, 24 юни 2020 г. Линк за регистрация тук.

Междувременно професионалистите по управление на приходите от www.revpar.bg , предлагат безплатен тестов период от 4 месеца, с консултации и реална практическа помощ на хотели от България, независимо от тяхната големина. Във времена на нестабилност и криза в сектора на хотелиерството, е от голямо значение приходите да бъдат управлявани професионално и с поглед към бъдещето.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]