fbpx

Планиране и управление на приходите на хотела в процеса на възстановяване на сектора

Хотелският сектор постепенно преминава в нова фаза на коронавирусната криза, в която на много места за настаняване предстои да решат как могат да отворят и посрещат гости или да не отварят през предстоящия сезон.

Това няма да е лесна задача, тъй като вероятно бюджетите ще са по-ниски от преди COVID-19, очакванията на клиентите ще са различни и няма гаранции какъв ще бъде „новото нормално“.

Компаниите HSMAI, Saber и Cendyn обединяват усилия за уникален уебинар, организиран от медията PhocusWire, за да обсъдят последиците от този критичен период за хотели с всякакви размери, част от вериги или независими.

Ключовите теми ще бъдат:

  • Работа с маркетинг и управление на приходите за планиране на вашия подход, кампании, тарифи, промоции и т.н.
  • Управление на ограниченията на капацитета в хотела
  • Как вашия хотелски софтуер може да ви помогне със стратегията за управление на приходите при отваряне на хотела и възобновяване на операциите

Уебинарът ще бъде излъчен в сряда, 24 юни 2020 г. Линк за регистрация тук.

Междувременно професионалистите по управление на приходите от www.revpar.bg , предлагат безплатен тестов период от 4 месеца, с консултации и реална практическа помощ на хотели от България, независимо от тяхната големина. Във времена на нестабилност и криза в сектора на хотелиерството, е от голямо значение приходите да бъдат управлявани професионално и с поглед към бъдещето.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела.