fbpx

Първи хотел в Дубай от веригата 25hours отваря врати, българин ще ръководи FnB отдела

Веригата 25hours Hotels потвърди, че новият 25hours Hotels One Central ще отвори врати в Дубай преди края на годината. Първият хотел от веригата, който ще бъде пуснат в Близкия изток ще представя индивидуалността, отразявайки мантрата, че 24 часа просто не са достатъчни на гостите да се насладят на преживяването 25hours.

С изглед към Музея на бъдещето и разполагащ с 434 стаи и апартаменти, 25hours Hotel One Central разказва историята на региона чрез неговия интериор, съчетавайки древните традиции на бедуините с прогресивен, далновиден дизайн и поглед към бъдещето.

dee9aea8aad4d5f504d73297d3dd4dda Първи хотел в Дубай от веригата 25hours отваря врати, българин ще ръководи FnB отдела

Създадени от фирмата за интериорен дизайн Woods Baggot, елементи от приказки, където традиционното се среща с модерното, са изтъкани и изложени етаж по етаж, създавайки изцяло съвременен разказ, обещаващ наистина единствено по рода си преживяване.

25hours Hotel One Central е най – екзотичният хотел, който сме имали досега във веригата“, каза Кристоф Хофман, главен изпълнителен директор на 25hours Hotels. „От началото на това приключение целта ни беше да създадем новo преживяване в гостоприемството в Дубай.”

Припомняме, че Кристиян Георгиев, когото представихме в рубриката ни Хотелиери без граници ще е FnB (Food and Beverage) мениджър на новия хотел 25hours Hotel в Дубай.

Кристиян живее и работи в Дубай в продължение на 6 години, като преминава през Fairmont Dubai, където е на мениджърска позиция, а последният проект, в който участва е откриване на Hotel Indigo Dubai (първи за региона в Средният Изток) като отговорник за 5 различни F&B отдела (рум сервиз, събития, ресторант, коктейлен бар и бар с басейн). След това преди около 6 месеца Кристиян преминава в редиците на 21hours Hotels като FnB мениджър на най-новия проект.

photo1 1 Първи хотел в Дубай от веригата 25hours отваря врати, българин ще ръководи FnB отдела
Кристиян Георгиев- Food and Beverage Manager на 25hours Hotel Dubai

“Проектът е от веригата 25hours. Концепция, която трудно може да се опише и определено си заслужава да се преживее. 25hours е в сегментът на лайфстайл, сегмент, който се развива с огромен темп в индустрията и определено се налага като бъдещето на хотелиерският бизнес. Веригата е базирана предимно в Германия, но вече разполага с хотели в Австрия, Франция, Италия и др. Всеки хотел на 25hours е с различна концепция, инспирирана от културата и града, в който се намира, но е поднесена по много съвременен начин и често дори провокативен. Хотелът, който ще отворим ще е първият извън Европа и ще бъде интересно как би го възприел пазарът в Средният Изток. Ще разполага с 434 стаи и 5 различни концепции в заведенията си.

Концентрацията ще е определено в F&B отделите, като някои от тях ще достигат до 420 седящи места. Някои от концепциите са емблематични за 25hours, като например Monkey Bar, който е доста популярен в Berlin. Всеки ресторант ще разполага с генерален мениджър, за да доставим нужната експертиза. Ще разполагаме със 120 служители само в F&B частта и съм изключително развълнуван да съм част от този отбор. Локацията на самият хотел е в близост до известен хъб за ресторанти и барове в Дубай наречен DIFC, където са позиционирани доста световно известни марки. Също така, целевата аудитория ще се състои и от корпоративни клиенти, които посещават Dubai World Trade Center, който се намира на 2 минути в близост от 25hours Dubai.”, коментира Кристиян Георгиев пред 21hoteliers Bulgaria.

Споделете тази статия

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]