fbpx

Първи хотел в Дубай от веригата 25hours отваря врати, българин ще ръководи FnB отдела

Веригата 25hours Hotels потвърди, че новият 25hours Hotels One Central ще отвори врати в Дубай преди края на годината. Първият хотел от веригата, който ще бъде пуснат в Близкия изток ще представя индивидуалността, отразявайки мантрата, че 24 часа просто не са достатъчни на гостите да се насладят на преживяването 25hours.

С изглед към Музея на бъдещето и разполагащ с 434 стаи и апартаменти, 25hours Hotel One Central разказва историята на региона чрез неговия интериор, съчетавайки древните традиции на бедуините с прогресивен, далновиден дизайн и поглед към бъдещето.

dee9aea8aad4d5f504d73297d3dd4dda Първи хотел в Дубай от веригата 25hours отваря врати, българин ще ръководи FnB отдела

Създадени от фирмата за интериорен дизайн Woods Baggot, елементи от приказки, където традиционното се среща с модерното, са изтъкани и изложени етаж по етаж, създавайки изцяло съвременен разказ, обещаващ наистина единствено по рода си преживяване.

25hours Hotel One Central е най – екзотичният хотел, който сме имали досега във веригата“, каза Кристоф Хофман, главен изпълнителен директор на 25hours Hotels. „От началото на това приключение целта ни беше да създадем новo преживяване в гостоприемството в Дубай.“

Припомняме, че Кристиян Георгиев, когото представихме в рубриката ни Хотелиери без граници ще е FnB (Food and Beverage) мениджър на новия хотел 25hours Hotel в Дубай.

Кристиян живее и работи в Дубай в продължение на 6 години, като преминава през Fairmont Dubai, където е на мениджърска позиция, а последният проект, в който участва е откриване на Hotel Indigo Dubai (първи за региона в Средният Изток) като отговорник за 5 различни F&B отдела (рум сервиз, събития, ресторант, коктейлен бар и бар с басейн). След това преди около 6 месеца Кристиян преминава в редиците на 21hours Hotels като FnB мениджър на най-новия проект.

photo1 1 Първи хотел в Дубай от веригата 25hours отваря врати, българин ще ръководи FnB отдела
Кристиян Георгиев- Food and Beverage Manager на 25hours Hotel Dubai

„Проектът е от веригата 25hours. Концепция, която трудно може да се опише и определено си заслужава да се преживее. 25hours е в сегментът на лайфстайл, сегмент, който се развива с огромен темп в индустрията и определено се налага като бъдещето на хотелиерският бизнес. Веригата е базирана предимно в Германия, но вече разполага с хотели в Австрия, Франция, Италия и др. Всеки хотел на 25hours е с различна концепция, инспирирана от културата и града, в който се намира, но е поднесена по много съвременен начин и често дори провокативен. Хотелът, който ще отворим ще е първият извън Европа и ще бъде интересно как би го възприел пазарът в Средният Изток. Ще разполага с 434 стаи и 5 различни концепции в заведенията си.

Концентрацията ще е определено в F&B отделите, като някои от тях ще достигат до 420 седящи места. Някои от концепциите са емблематични за 25hours, като например Monkey Bar, който е доста популярен в Berlin. Всеки ресторант ще разполага с генерален мениджър, за да доставим нужната експертиза. Ще разполагаме със 120 служители само в F&B частта и съм изключително развълнуван да съм част от този отбор. Локацията на самият хотел е в близост до известен хъб за ресторанти и барове в Дубай наречен DIFC, където са позиционирани доста световно известни марки. Също така, целевата аудитория ще се състои и от корпоративни клиенти, които посещават Dubai World Trade Center, който се намира на 2 минути в близост от 25hours Dubai.“, коментира Кристиян Георгиев пред 21hoteliers Bulgaria.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела.