fbpx

Партньорска инициатива на 21Hoteliers към туристическия бранш

untitleddesign 279662653 Партньорска инициатива на 21Hoteliers към туристическия бранш

Сектор туризъм е на път да претърпи най-лошата си година от десетилетия насам. Макар и да стартирахме проекта 21Hoteliers едва преди месец и половина, ние разбираме отговорността и дълга, които имаме към бранша. Вдъхновени от инициативата на bgtourism.bg, решихме още днес да стартираме подобна инициатива чрез новостартиралата ни партньорска програма.

От днес нестопански организации от туристическия бранш могат да се присъединят към партньорската ни програма и да използват всички налични ресурси за промотиране напълно безплатно, за да предадат посланието си. Това включва статии, рекламни банери на сайта ни, както и публикации в социалните мрежи. Инициативата покрива и безплатната изработка на банерите от наша страна, ако е необходимо.

За да се присъедините към нашата партньорска програма, моля свържете се с нас на имейл [email protected] или през нашата Фейсбук страница https://www.facebook.com/21Hoteliers.

С тази инициатива, се надяваме, че организациите от бранша ще могат да разпространят своите послания по-ефективно. Информираността е от особено голямо значение в създалата се ситуация, и считаме, че всяко действие в тази насока би било от полза.

Допълнение от 16:53, 18ти март: Под ‘организации’ имаме предвид само организации с нестопанска цел.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]