fbpx

Отмениха ITB Berlin 2020

Организаторите на изложението ITB в Берлин бяха принудени да отменят годишното събитие, заради опасността от бързото разпространение на коронавирус. Информацията излезе в няколко немски медии преди минути.

Очакваха се около 150 000 международни посетители в Messe Berlin, който трябваше да започне в сряда, 4 март.
Волф-Дитер Волф, председател на надзорния съвет на Messe Berlin, обясни: „В своята вече 54-годишна история ITB Berlin и Messe Berlin никога досега не са преживявали подобна ситуация. Бихме искали да благодарим на всички изложители и партньори по целия свят, които подкрепиха ITB Berlin през последните дни и седмици, и с нетърпение очакваме да продължим сътрудничеството с нашите партньори на пазара.“

Федералните служби в Германия са против провеждането на годишното изложение, като смятат, че рискът от по-нататъшни коронавирусни инфекции е твърде висок. Досега в страната са регистрирани около 50 случая. Messe Berlin от седмици изтъква, че решението за провеждане или отмяна на големи събития може да бъде взето само въз основа на препоръката или инструкцията на съответните органи. Само тези органи разполагат с цялата необходима информация и експертиза, за да направят правилните заключения, заявиха служители.
Повече информация относно отмяната може да получите тук:

https://www.itb-berlin.de/en/Extrapages/HealthInfo/
Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]