fbpx

Още един хотелски гигант засилва присъствието си сред краткосрочните наеми

Accor Holding засилва присъствието си на пазара на места за настаняване за краткосрочен наем, като пуска нова платформа за резервации на апартаменти и вили, съобщава Phocuswire.

Платформата Accor’s Apartments & Villas включва над 50 000 апартамента, вили и хижи, както и настаняване от 15 бранда, включително Adagio, Mantra и Hyde Living, както и частни резиденции, управлявани от собствените марки на Accor: Raffles, Banyan Tree, Delano, Fairmont, SLS и други.

В допълнение, първокласните места за настаняване ще се предлагат под марката Accor Onefinestay, която е създадена след закупуването от холдинга на стартъпа Onefinestay през 2016 г. Според доклад на Savills International Development Consultancy, на който Accor се позовава в своето прессъобщение, моделът на “марково настаняване” показа висока устойчивост по време на кризата Covid-19.

Виждаме нарастващо търсене на жилища и краткосрочни наеми, тъй като потребителите търсят настаняване, което предлага по-голяма поверителност и самодостатъчност и включва функции като допълнителна жилищна площ и просторни помещения“, каза Риян Итани, ръководител на международната консултантска компания Savills.

Настаняванията, резервирани чрез платформата Apartments & Villas, дават на клиентите право да участват и за програмата за лоялност Accor Live Limitless. Оптимизмът на Accor за стартиране на собствена платформа за краткосрочен наем е разбираем, особено на фона на шеметния успех на излизането на фондовата борса на Airbnb, по време на който цената на акциите на компанията почти се удвои от първоначалната, а капитализацията на компанията нарасна до 100 млрд. долара – повече от съвместната капитализация на холдингите на Marriott и Хилтън. Всички проучвания показват, че секторът на краткосрочните наеми е най-малко засегнат от последствията от кризата и ще се възстанови значително по-бързо от световния хотелски бизнес.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]