fbpx

Официално: Thomas Cook се завърна като OTA

Марката Thomas Cook официално се завърна на световната сцена, след като китайският конгломерат Fosun възобнови бившия туристически гигант като онлайн туристически агент.

Това се случва около първата годишнина от колапса на 178-годишния Thomas Cook, който предизвика хиляди загуби на работни места и упреци за неспособността му да се адаптира именно към дигиталната ера.

Thomas Cook OTA е вече онлайн след потвърждение през уикенда, че е получил лиценза си за ATOL.

tc ota Официално: Thomas Cook се завърна като OTA

Компанията се управлява във Великобритания от екип, включващ бившия директор по стратегиите Thomas Cook Алън Френч като главен изпълнителен директор и бившия мениджър по продажбите, електронната търговия и маркетинга Фил Гарднър, който сега заема длъжността главен търговски директор.

Наетите служители до момента са около 50, много от които са работили за Thomas Cook преди нейното разпадане. Засега всички работят дистанционно.

Компанията работи чисто онлайн на thomascook.com, като първоначално ще се фокусира върху продукти от три до пет звезди в дестинации от „безопасните списъци“ на правителството на Обединеното кралство.

Алън Френч каза: „Преоткрихме едно от най-разпознаваемите имена в британските пътувания. Нашият нов бизнес ще комбинира фантастично обслужване на клиенти в Обединеното кралство с актуализиран оперативен модел, защитен от ATOL, и с подкрепата на организация с няколко милиарда долара.”

Той добави: „Нашата страст са пътуванията и ние сме фокусирани върху предоставянето на страхотни хотели в дестинациите, които туристите обичат, така че нашите клиенти могат да създадат своя собствена почивка на страхотни цени. С гъвкавост, денонощна грижа и ATOL защита, клиентите могат да резервират почивка с Thomas Cook с пълна увереност.”

tc bg Официално: Thomas Cook се завърна като OTA

„Нашият уебсайт е проектиран да бъде бърз и лесен за използване и нашият приоритет е да гарантираме, че клиентите могат да резервират почивката си с абсолютна увереност. Благодарение на новата собственост и новата стабилна финансова структура, клиентите могат да бъдат уверени, че парите им са защитени.”

Източник: Travelweekly

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]