fbpx

Официален старт: 21Careers – първата платформа в България за кариерно развитие в туризма

Както знаете ние от 21Hoteliers работим неуморно от близо 2 години, за да сте максимално информирани за всички последни новини, тенденции, реализирани българи в чужбина и най-добри практики от света на хотелиерския бизнес.

Днес имаме удоволствието да съобщим и обявим старта на най-амбициозния ни проект за кариерно развитие в хотелиерския и туристически бизнес- 21Careers. Последните години липсата на кадри, слабата връзка между учебни заведения и бизнес, лошия имидж на индустрията като работодател и още множество подобни фактури доведоха до огромен дефицит на персонал и куп проблеми за хотелите.

След обстоен анализ и множество разговори с представители на бизнеса от 21Hoteliers Bulgaria решихме да създадем платформа за кариерно развитие и работа в туристическия бранш в България, която да служи както за намиране на кадри и съответно търсене на подходяща работа в туризма, така и за изграждане на имидж на хотелските компании, свързване на студентите и учебните заведения с бизнеса и изграждане на близка връзка между българските професионалисти в чужбина и българските компании.

От днес официално можете да се регистрирате в 21Careers и да разгледате основните възможности, които платформата предлага. В следващите няколко седмици платформата ще продължи да търпи развитие, за да достигне нивото, което сме си поставили като цел.

Радостни сме да съобщим и че някои от най-големите и реномирани хотелски вериги в България вече са част от проекта 21Careers – HVD, Св. Св. Константин и Елена, к.к Албена, Ефект Хотели и др. Очакваме в следващите седмици още хотели да се присъединят към 21Careers.

В допълнение към всички възможности, които платформата предлага, в сайта 21Careers ще намерите съдържание като интервюта с професионалисти в бранша, реализирани българи в чужбина, част от най-големите вериги в света.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]