fbpx

Официален старт: 21Careers – първата платформа в България за кариерно развитие в туризма

Както знаете ние от 21Hoteliers работим неуморно от близо 2 години, за да сте максимално информирани за всички последни новини, тенденции, реализирани българи в чужбина и най-добри практики от света на хотелиерския бизнес.

Днес имаме удоволствието да съобщим и обявим старта на най-амбициозния ни проект за кариерно развитие в хотелиерския и туристически бизнес- 21Careers. Последните години липсата на кадри, слабата връзка между учебни заведения и бизнес, лошия имидж на индустрията като работодател и още множество подобни фактури доведоха до огромен дефицит на персонал и куп проблеми за хотелите.

След обстоен анализ и множество разговори с представители на бизнеса от 21Hoteliers Bulgaria решихме да създадем платформа за кариерно развитие и работа в туристическия бранш в България, която да служи както за намиране на кадри и съответно търсене на подходяща работа в туризма, така и за изграждане на имидж на хотелските компании, свързване на студентите и учебните заведения с бизнеса и изграждане на близка връзка между българските професионалисти в чужбина и българските компании.

От днес официално можете да се регистрирате в 21Careers и да разгледате основните възможности, които платформата предлага. В следващите няколко седмици платформата ще продължи да търпи развитие, за да достигне нивото, което сме си поставили като цел.

Радостни сме да съобщим и че някои от най-големите и реномирани хотелски вериги в България вече са част от проекта 21Careers – HVD, Св. Св. Константин и Елена, к.к Албена, Ефект Хотели и др. Очакваме в следващите седмици още хотели да се присъединят към 21Careers.

В допълнение към всички възможности, които платформата предлага, в сайта 21Careers ще намерите съдържание като интервюта с професионалисти в бранша, реализирани българи в чужбина, част от най-големите вериги в света.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела.