fbpx

Обявиха победителите в “World Travel Awards 2020”

World Travel Awards – глобалната инициатива за признаване и награждаване на върховите постижения в индустрията на пътуванията и туризма разкри победителите през 2020 г. в своите категории.

Победителите включват Малдивите, които затвърдиха репутацията си като уединено убежище и за първи път спечелиха в категория „Водещата дестинация в света“. Португалия също се представи силно, като Мадейра спечели първо място като „Водещата островна дестинация в света“, столицата Лисабон беше обявена за „Водеща дестинация за градски почивки в света“, а Алгарве взе „Най-добрата плажна дестинация в света“.

Имперското великолепие на Русия бе признато с наградата за „Водеща културна дестинация в света“, а градовете й спечелиха в престижните категории- за „Водеща дестинация в света“ бе избрана Москва, а Санкт Петербург бе определена за „Водещата културна дестинация в света“.

Гръцкото министерство на туризма / GNTO бе избрано за „Водещ туристически съвет в света“.

В сектора на хотелиерството, хотел Armani Hotel Dubai се превърна във „Водещ хотел в света“, докато курортът Forte Village в Сардиния спечели в категория „Водещ курорт в света“.

В авиационния сектор Etihad Airways е номер едно „водещата авиокомпания в света“, докато „водещото летище в света“ отиде при международното летище Дубай. Aeroflot – Russian Airlines бе избрана за „Водеща авиокомпания в света – бизнес класа“, Emirates – за „Водещата авиокомпания в света – икономична класа“, а „Водещата авиокомпания в света – първа класа“ бе спечелена от Oman Air.

Греъм Кук, основател на World Travel Awards, каза: “Победителите представляват най-добрите в световната индустрия на пътуване и туризъм и поздравявам всеки един от тях. Всички те демонстрираха забележителна устойчивост в година на безпрецедентни предизвикателства.”

Той добави: “Програмата World Travel Awards 2020 получи рекорден брой гласове от обществеността. Това показва, че апетитът за пътуване никога не е бил по-силен. С надеждата и туристическият отскок на хоризонта, нашата индустрия може да очаква с нетърпение възраждащо се и светло бъдеще.”

Споделете тази статия

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]