fbpx

Обявиха победителите в “World Travel Awards 2020”

World Travel Awards – глобалната инициатива за признаване и награждаване на върховите постижения в индустрията на пътуванията и туризма разкри победителите през 2020 г. в своите категории.

Победителите включват Малдивите, които затвърдиха репутацията си като уединено убежище и за първи път спечелиха в категория „Водещата дестинация в света“. Португалия също се представи силно, като Мадейра спечели първо място като „Водещата островна дестинация в света“, столицата Лисабон беше обявена за „Водеща дестинация за градски почивки в света“, а Алгарве взе „Най-добрата плажна дестинация в света“.

Имперското великолепие на Русия бе признато с наградата за „Водеща културна дестинация в света“, а градовете й спечелиха в престижните категории- за „Водеща дестинация в света“ бе избрана Москва, а Санкт Петербург бе определена за „Водещата културна дестинация в света“.

Гръцкото министерство на туризма / GNTO бе избрано за „Водещ туристически съвет в света“.

В сектора на хотелиерството, хотел Armani Hotel Dubai се превърна във „Водещ хотел в света“, докато курортът Forte Village в Сардиния спечели в категория „Водещ курорт в света“.

В авиационния сектор Etihad Airways е номер едно „водещата авиокомпания в света“, докато „водещото летище в света“ отиде при международното летище Дубай. Aeroflot – Russian Airlines бе избрана за „Водеща авиокомпания в света – бизнес класа“, Emirates – за „Водещата авиокомпания в света – икономична класа“, а „Водещата авиокомпания в света – първа класа“ бе спечелена от Oman Air.

Греъм Кук, основател на World Travel Awards, каза: “Победителите представляват най-добрите в световната индустрия на пътуване и туризъм и поздравявам всеки един от тях. Всички те демонстрираха забележителна устойчивост в година на безпрецедентни предизвикателства.”

Той добави: “Програмата World Travel Awards 2020 получи рекорден брой гласове от обществеността. Това показва, че апетитът за пътуване никога не е бил по-силен. С надеждата и туристическият отскок на хоризонта, нашата индустрия може да очаква с нетърпение възраждащо се и светло бъдеще.”

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела.