fbpx

Обединяват световните туристически лидери в онлайн конференция на 7 април

Bench Events ,водещият организатор на конференции и форуми за хотелиерския, авиационния и ресторантьорския сектор, организира пълна онлайн конференция на живо,обединявайки лидерите в индустрията, за да обсъдят безпрецедентните икономически обстоятелства, причинени от избухването на COVID-19 и това, което индустрията може да направи колективно, за да възстанови доверието.

020f64 4acae7c16dc74451a4e179859babdbd4 mv2 1 2 Обединяват световните туристически лидери в онлайн конференция на 7 април

Виртуалната конференция ще се проведе на 7 април от 10.00-16.00 ч. BST(British Summer Time) и регистрацията е безплатна за всички участници. Главният изпълнителен директор на Indian Hotels, каза: „С COVID-19, който се намира в целия свят, много компании в индустрията на хотелиерството са изправени пред безпрецедентна заплаха. Тъй като ние ще се борим с пандемията, много по-добре е да го направим обединени, отколкото разделени, всички ние трябва да се съберем заедно да споделяме идеи. Тази среща в интернет ще даде чудесен пример за това какво можем да направим, като мислим смело и с въображение.”

Bench Events състави звезден списък от оратори, включващ десетки топ мениджъри от туристическата индустрия по света, министри на туризма, собтвеници на маркетинг компании. Темите в дневния ред ще обхващат: икономиката по време на коронавируса, как да оцелеем по време на криза, деветте основни лидерски поведения, необходими в криза, перспективите за възстановяване, как да се възползваме от възхода, когато дойде.

Съвременната технология за видеоконферентна връзка ще бъде използвана за провеждане на виртуални сесии на аудитория до 100 000 онлайн участници. Хората, които се присъединяват от разстояние, ще могат да задават въпроси и да публикуват коментари в реално време, като използват чат на живо.

Джонатан Уорсли, председател и основател, Bench Events заключи: “Опустошително е думата, която повечето правителства използват, за да опишат влиянието на пандемията COVID-19 върху обществото и икономиката. Секторът, който най-много страда, е туризма. Днес , нищо не е сигурно, освен че светът ни никога няма да бъде същият отново. Нуждаем се от бизнес лидери, които да се съберат, за да обсъдят най-добрите стратегии за справяне с непосредствената криза и да планират как да се възползват от възстановяването, когато настъпи. “

Повече информация за дневния ред, лектори и как да се регистрирате можете да намерите на https://www.hospitalitytomorrow.com/

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]