fbpx

“Новият” Thomas Cook стартира следващата седмица, получи ATOL лиценз

Онлайн туристическата агенция “Thomas Cook”, собственост на китайската компания Fosun, е получила лиценза си за ATOL (Air Travel Organisers’ Licensing) от Управлението за гражданска авиация. Уебсайтът на CAA вече е актуализиран, за да покаже, че Thomas Cook Tourism (UK) Company Limited е получил лиценза под номер Atol 11806. Първоначалният лиценз е за 364 пътници до края на този месец.

ATOL или Air Travel Organisers’ Licensing е схема на Обединеното кралство за управление на гражданската авиация (CAA) за предоставяне на финансова защита на хората, закупили пакетни почивки и полети от туроператори, членове на организацията.

Уебсайтът thomascook.com, вече дава възможност клиентите да се регистрират за актуализации за компанията.

Източници, близки до компанията, казаха миналата седмица, че новата OTA ще превозва около 50 000 пътници през първата си година. Очаква се компанията да стартира официално седмицата, започваща на 14 септември.

Китайският конгломерат Fosun придоби марката Thomas Cook за 11 милиона паунда през ноември 2019 г. след фалита на туристическия гигант септември месец миналата година. Миналата година Travel Weekly съобщи, че Fosun е създал екип от 15 души, който да наблюдава старта на онлайн туристическата агенция, включително бившия директор за стратегията и технологиите на Thomas Cook Алън Френч, като главен изпълнителен директор, както и бившия финансов ръководител Радж Шарма, като главен финансов директор.

Източник: Travelweekly

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]