fbpx

Нова категория стаи в хотели Kempinski предлага комбинация от фитнес и почивка

Берлин, Мюнхен, Дубай, Шанхай- Това са първите дестинации на хотели Kempinski, предлагащи новата категория стаи, Kempinski Fit Room, която международната група от луксозни хотели постепенно въвежда в световен мащаб заедно с Technogym, италианска компания за оборудване и дигитални технологии за фитнес, спорт и здраве.

Двете водещи марки укрепват дългогодишното си партньорство, за да предложат чисто ново уелнес решение за пътешественици по целия свят. Гостите могат да резервират Fit Room, задвижван от Technogym, директно през уебсайта на хотелите, за да се насладят на иновативни решения за тренировки в стаята и фитнес услуги при поискване.

Всяка Kempinski Fit Room е оборудвана с Technogym Bike и Technogym Case и предлага достъп до селекция от най-доброто оборудване като новия TECHNOGYM BIKE – революционно тренировъчно изживяване благодарение на класове за колоездене на закрито, провеждани от треньори от различни градове по света. Музика, светлини и дигитални треньори водят ангажиращи уроци по колоездене, предлагани по всяко време, денонощно, директно от конзолата.

Fit-room решението позволява на гостите да тренират според индивидуалните си предпочитания в комфорта на стаята си, независимо дали пътуват за бизнес или за отдих. Technogym предлага решения за обучение с най-високо качество и комфорт, и съчетавайки дизайн, функционалност и завладяващо цифрово съдържание с HD дисплей, Technogym Bike предлага курсове за колоездене и тренировки за цялото тяло. Потребителите могат да избират любимите си тренировки от обширната библиотека при поискване, въз основа на предпочитания от тях треньор, вид тренировка, език и музика.

Друга вълнуваща опция за тренировъчна сесия по време на пътуване е TECHNOGYM CASE – решение, включващо интелигентен набор от инструменти, функционално опаковани в чанта от висок клас и допълнени от библиотека с видео съдържание за обучение, за безпроблемно преживяване на гостите. С QR код гостите могат да се насладят и на тренировка с виртуален треньор на телефона си. Калъфът Technogym включва фитнес въжета и масажна топка, перфектно средство за възстановяване на правилната циркулация на мускулите; подложка за упражнения – 100% устойчива; ластици – в три нива на съпротива, позволяващи цялостни упражнения за горната част на тялото.

“Тенденцията към уелнес и здраве, която непрекъснато нараства през последните години със сигурност ще се засили в бъдеще. С новата категория стаи ние отговаряме на нуждите на нашите гости да поддържат форма и да имат перфектна тренировка без да се налага да напускат хотела”, каза Марк Фелер, директор клиентски опит в компанията. “Kempinski Fit Room е важна част от нашата корпоративна стратегия за уелнес и устойчивост и допълва току-що приключилото придобиване на всички акции от спа доставчика Resense.”

Гостите ще намерят първите Kempinski Fit Rooms в Hotel Vier Jahreszeiten Kempinski Munich, Hotel Adlon Kempinski Berlin, Kempinski Hotel Mall of the Emirates Dubai и Grand Hotel Kempinski Shanghai в Китай. „Веднага щом на гостите бъде позволено да пътуват отново през следващите месеци в повече части на света, със сигурност ще можем да предложим още повече дестинации с тази оферта“, добави Фелер.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]