fbpx

Melia Hotels планират отваряне на хотели в ключови дестинации в Испания

Meliá Hotels International ще започне отварянето на някои от своите хотели в Испания през юни и се очаква почти 60 места за настаняване в цялата страна да заработят през юли.

Този брой ще се увеличи, ако има достатъчно търсене, като компанията е напълно ангажирана да върне възможно най-много хора на работа и да помогне за стимулиране на икономиката. Благодарение на неотдавнашната кампания, стартирана на сайта на Melia под мото „Когато се върнете, останете в безопасност с Melia“ (When you come back, stay safe with Meliá) и забележимо увеличение на резервациите през последните седмици, компанията очаква да отвори десетина хотелa този месец в континентална Испания, като например емблематичните Gran Meliá Sancti Petri (Cadiz), Meliá Villaitana (Alicante), Meliá Lebreros (Севиля) и Meliá Atlanterra (Cadiz) в Андалусия.

Въпреки че целта на Meliá Hotels International е да отвори всички хотели по график, ако това в крайна сметка не е възможно, компанията се ангажира да предложи на гостите, които вече са резервирали, подобен или по-добър хотел в същата дестинация.

Meliá продължава да работи за клиентите, този път със стартирането на кампанията „Когато се върнете, останете в безопасност с Melia“. Кампанията е създадена и предназначена да се свърже отново с клиентите и се основава на резултатите от проучване на повече от 100 000 членове на MeliáRewards, за да разберете повече за тяхната мотивация и нужди в тази нова епоха след Covid-19. Промоцията включва 30% отстъпка и много гъвкави условия за резервации с безплатна анулиране. Членовете на клуба за лоялност също получават 50% допълнителни бонус точки, когато купуват MeliáRewards.

Всички хотели, които ще отворят отново през юни и юли, са преминали успешно проверката „Останете в безопасност с Мелиа“ (Stay Safe with Meliá), резултатът от програма, която Meliá Hotels International създаде за адаптиране на хотелите към новата ситуация, включително ръководство за стриктното прилагане на препоръките за здраве и безопасност, направени от СЗО и местните здравни власти.

Тази световна програма е сертифицирана от Bureau Veritas и включва широк спектър от стандарти и протоколи за здраве и безопасност във всички отделни части на хотела, както и фокус върху емоционалното благополучие на клиентите, за да се гарантира, че компанията може да гарантира най-добрия възможен хотелски опит.

Източник: Melia.com

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]