fbpx

Melia Hotels планират отваряне на хотели в ключови дестинации в Испания

Meliá Hotels International ще започне отварянето на някои от своите хотели в Испания през юни и се очаква почти 60 места за настаняване в цялата страна да заработят през юли.

Този брой ще се увеличи, ако има достатъчно търсене, като компанията е напълно ангажирана да върне възможно най-много хора на работа и да помогне за стимулиране на икономиката. Благодарение на неотдавнашната кампания, стартирана на сайта на Melia под мото „Когато се върнете, останете в безопасност с Melia“ (When you come back, stay safe with Meliá) и забележимо увеличение на резервациите през последните седмици, компанията очаква да отвори десетина хотелa този месец в континентална Испания, като например емблематичните Gran Meliá Sancti Petri (Cadiz), Meliá Villaitana (Alicante), Meliá Lebreros (Севиля) и Meliá Atlanterra (Cadiz) в Андалусия.

Въпреки че целта на Meliá Hotels International е да отвори всички хотели по график, ако това в крайна сметка не е възможно, компанията се ангажира да предложи на гостите, които вече са резервирали, подобен или по-добър хотел в същата дестинация.

Meliá продължава да работи за клиентите, този път със стартирането на кампанията „Когато се върнете, останете в безопасност с Melia“. Кампанията е създадена и предназначена да се свърже отново с клиентите и се основава на резултатите от проучване на повече от 100 000 членове на MeliáRewards, за да разберете повече за тяхната мотивация и нужди в тази нова епоха след Covid-19. Промоцията включва 30% отстъпка и много гъвкави условия за резервации с безплатна анулиране. Членовете на клуба за лоялност също получават 50% допълнителни бонус точки, когато купуват MeliáRewards.

Всички хотели, които ще отворят отново през юни и юли, са преминали успешно проверката „Останете в безопасност с Мелиа“ (Stay Safe with Meliá), резултатът от програма, която Meliá Hotels International създаде за адаптиране на хотелите към новата ситуация, включително ръководство за стриктното прилагане на препоръките за здраве и безопасност, направени от СЗО и местните здравни власти.

Тази световна програма е сертифицирана от Bureau Veritas и включва широк спектър от стандарти и протоколи за здраве и безопасност във всички отделни части на хотела, както и фокус върху емоционалното благополучие на клиентите, за да се гарантира, че компанията може да гарантира най-добрия възможен хотелски опит.

Източник: Melia.com

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела.