fbpx

Melia Hotels дава безплатни нощувки на здравните работници

Meliá Hotels International се готви да стартира “най-голямата кампания за солидарност в историята на компанията, вдъхновена от най-изключителните обстоятелства, които някога сме преживявали”, в която ще предложи на здравните работници 10 000 безплатни две нощувки в хотел от тяхната верига. Подаръкът ще се състои от 10 000 пакета с 2 безплатни нощувки в хотел за двама, оценени на 34 000 точки MeliáRewards.

Престоят може да бъде направен във всеки от хотелите, оперирани от компанията по целия свят, веднага щом приключи пандемията и хотелите в избраната дестинация могат да възобновят бизнеса си както обикновено. Кампанията започва утре и ще продължи 10 дни, като ще предлага 2000 безплатни нощувки всеки ден. За да заявят престоя си, здравните работници ще трябва да попълнят формуляр на melia.com с всичките им данни и след това ще трябва да покажат доказателство, че са здравни работници, когато влизат в хотела, който резервират.

Както обяснява Габриел Ескарер, изпълнителен вицепрезидент и главен изпълнителен директор на Meliá Hotels International, „всеки ден виждаме как здравните специалисти се борят професионално и хуманно с болестта и затова, освен че предлагаме нашите хотели да се използват като болници, ние също искаме да им предложим вълнението да очакват почивка в хотел по техен избор, когато всичко това приключи “.

Към момента компанията има 13 хотела, които са превърнати в болници в Европа, 11 от които в Испания. В Европа хотелите „Малиа Люксембург“ и „Инссайд Манчестър“ остават отворени, тъй като подкрепят местните власти в отговора им на кризата. Като хотелска компания с повече от 64-годишна история, най-големият подарък, който можем да предложим на хората, защитаващи нашето общество срещу коронавируса, е възможността да се насладят на уникални преживявания в нашите хотели по света.

Източник: Melia Hotels

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]