fbpx

Marriott стартира програма за бизнес пътувания за малки и средни предприятия

Marriott International стартира нова програма за пътувания, предназначена изключително за малки и средни предприятия (МСП), които резервират хотели в Европа, Близкия изток и Африка (EMEA).

Marriott Bonvoy Business Ready е създаден, за да помогне на компаниите да резервират пътувания лесно, да имат достъп до преференциални цени и да печелят точки на Marriott Bonvoy, когато дойде време да пътуват отново. „Има задържано търсене на бизнес пътувания“, каза Нийл Джоунс, главен директор „Продажби и маркетинг“, Marriott International, EMEA. „Хората искат да се върнат на срещи с партньори, доставчици и колеги и те да бъдат лице в лице, не онлайн.”

“Поради това Marriott Bonvoy Business Ready е „чудесна възможност“ за малките и средни предприятия да резервират бизнес пътувания, да печелят точки и да имат достъп до страхотни цени в портфолиото на Marriott’s EMEA от повече от 950 хотела и 24 марки в 75 държави и територии“, добави Джоунс.

Marriott Bonvoy Business Ready е платформа за резервации с предимства, включващи: 8% отстъпка от стандартните цени, включително закуска, валидна седем дни в седмицата; бонус за влизане в Marriott Bonvoy от 2500 точки за първи платен престой (само за нови членове); не се изисква предварително плащане; специфични предимства на Marriott Bonvoy като мобилно чекиране / ключ, късно напускане и Wi-Fi.

Споделете тази статия

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]