fbpx

Marriott стартира програма за бизнес пътувания за малки и средни предприятия

Marriott International стартира нова програма за пътувания, предназначена изключително за малки и средни предприятия (МСП), които резервират хотели в Европа, Близкия изток и Африка (EMEA).

Marriott Bonvoy Business Ready е създаден, за да помогне на компаниите да резервират пътувания лесно, да имат достъп до преференциални цени и да печелят точки на Marriott Bonvoy, когато дойде време да пътуват отново. „Има задържано търсене на бизнес пътувания“, каза Нийл Джоунс, главен директор „Продажби и маркетинг“, Marriott International, EMEA. „Хората искат да се върнат на срещи с партньори, доставчици и колеги и те да бъдат лице в лице, не онлайн.“

„Поради това Marriott Bonvoy Business Ready е „чудесна възможност“ за малките и средни предприятия да резервират бизнес пътувания, да печелят точки и да имат достъп до страхотни цени в портфолиото на Marriott’s EMEA от повече от 950 хотела и 24 марки в 75 държави и територии“, добави Джоунс.

Marriott Bonvoy Business Ready е платформа за резервации с предимства, включващи: 8% отстъпка от стандартните цени, включително закуска, валидна седем дни в седмицата; бонус за влизане в Marriott Bonvoy от 2500 точки за първи платен престой (само за нови членове); не се изисква предварително плащане; специфични предимства на Marriott Bonvoy като мобилно чекиране / ключ, късно напускане и Wi-Fi.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела.