fbpx

Marriott с поглед към бъдещето: Най-широко разпространената програма за лоялност в света с нов интерфейс

Програмата за лоялност Marriott Bonvoy от Marriott International пусна обновена версия на приложението с интуитивен интерфейс в очакване на увеличеното търсене на пътувания през новата година. Marriott Bonvoy е най-широко разпространената програма за лоялност в света на хотелиерството с над 120 милиона регистрирани потребили. Клиентите на Marriott могат да избират между 6700 хотела в света от 30 различни бранда.

Актуализираната версия на приложението ще предлага нови дестинации за резервации на пътувания, както и повече оферти от Marriott, включително престижни престои в домове от Homes & Villas от Marriott International, възможност за резервиране на екскурзии и различни развлечения и дейности. Нещо повече, приложението ще предлага на потребителите още по-персонализирани препоръки и предложения, така че членовете на програмата да могат да печелят точки както по време на пътуване, така и когато не пътуват.

Потребителите на приложението Marriott Bonvoy ще получат най-добрите оферти, ще се насладят на предимства като ексклузивни отстъпки за стаи и точки за престои и ще персонализират потребителското си изживяване.

Гостите, отседнали в хотели от програмата на Marriott Bonvoy, могат да използват функцията Mobile Key, която ще им позволи да използват виртуален ключ вместо традиционната ключ- карта в хотели, които имат тази функция. След като се регистрират в хотела чрез приложението, гостите ще получат известие, че са получили виртуален ключ. Понастоящем тази функция е достъпна в 4000 хотела под марката Marriott по целия свят. Повече от половината хотели на Marriott International в Европа, Африка и Близкия изток вече са внедрили Mobile Key и много други се подготвят за него през 2021 година.

marriott bonvoy Marriott с поглед към бъдещето: Най-широко разпространената програма за лоялност в света с нов интерфейс
Почти 1 милион потребители са се регистрирали в Marriott Bonvoy през 2020 година

„Пандемията ускори съществуващата тенденция на цифрова трансформация в туризма. Онлайн платформите ще станат още по-популярен източник на вдъхновение и продажби за всички поколения. Актуализираното мобилно приложение Marriott Bonvoy ще бъде съществен спътник за пътуване за всеки наш клиент. Това ще опрости планирането на пътуването, ще елиминира негативните аспекти както преди, така и по време на пътуването, и ще се адаптира към потребителя”, каза Нийл Джоунс, директор продажби и маркетинг за Marriott International за Европа, Африка и Близкия изток.

„Мобилното приложение Marriott Bonvoy ще даде на пътуващите достъп до множество неща, от богато портфолио от 7 500 хотела от 30 марки, ексклузивни оферти и персонализирано съдържание, за да вдъхнови нови пътувания. С индивидуално пригодени оферти членовете могат да се научат как да печелят стотици хиляди точки, просто като резервират престой, закупуват Дневна карта (day pass), за да работят дистанционно от хотел, или просто като извършват ежедневните си дейности.”

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]