fbpx

Marriott предлага стаите си като офиси за дистанционна работа

Marriott International се присъедини към нарастващия брой хотели, предлагащи стаите си като офиси за дистанционна работа и служители, търсещи промяна в обстановката като част от тенденцията „работа от хотела“.

„Работата от разстояние не е задължително да означава работа от вкъщи, където размитите граници между личния и професионалния живот могат да създадат разсейване и стрес“, каза Стефани Линарц, президент- потребителски операции, технологии и нововъзникващи бизнеси, Marriott International.

„Каним гостите да работят навсякъде с Marriott Bonvoy, за да им помогнат да бъдат по-продуктивни и да постигнат по-добър баланс между работа и личен живот.“, добави тя.

Най-голямата верига хотели в света е представила следните три пакета от хотели в различни дестинации по света: Day Pass, Stay Pass и Play Pass.

Day Pass

Гостите, които изберат Day Pass, могат да се настанят в 6 ч. сутринта и да освободят стаята в 18 ч. Пакетът включва бърз Wi-Fi и достъп до бизнес устройства, като оборудване за печат, факс и сканиране. Членовете на Marriott Bonvoy ще получат безплатно удоволствие от „здравословни“ закуски, отстъпки от магазини за сувенири. Понастоящем този пакет се предлага в избрани хотели в Атланта, Финикс, Далас, Ню Йорк, Торонто, Лондон, Сингапур, Куала Лумпур и Хонконг, с планирано разширяване в Европа, Близкия изток и Латинска Америка, казва Marriott.

Stay Pass

Този пакет съчетава Day Pass за работа с нощувка. Той включва ранно настаняване в 6 ч. сутринта и късно напускане в 18 ч. в деня на заминаване. В допълнение към всички удобства, включени в Day Pass, гостите могат да се възползват и от други удобства на хотела, независимо дали плуване в басейн или тренировка във фитнес залата. Безплатна закуска и безплатни вечерни коктейли също ще се предлагат „навсякъде, където е на разположение“.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела.