fbpx

Marriott предлага стаите си като офиси за дистанционна работа

Marriott International се присъедини към нарастващия брой хотели, предлагащи стаите си като офиси за дистанционна работа и служители, търсещи промяна в обстановката като част от тенденцията „работа от хотела“.

„Работата от разстояние не е задължително да означава работа от вкъщи, където размитите граници между личния и професионалния живот могат да създадат разсейване и стрес“, каза Стефани Линарц, президент- потребителски операции, технологии и нововъзникващи бизнеси, Marriott International.

„Каним гостите да работят навсякъде с Marriott Bonvoy, за да им помогнат да бъдат по-продуктивни и да постигнат по-добър баланс между работа и личен живот.“, добави тя.

Най-голямата верига хотели в света е представила следните три пакета от хотели в различни дестинации по света: Day Pass, Stay Pass и Play Pass.

Day Pass

Гостите, които изберат Day Pass, могат да се настанят в 6 ч. сутринта и да освободят стаята в 18 ч. Пакетът включва бърз Wi-Fi и достъп до бизнес устройства, като оборудване за печат, факс и сканиране. Членовете на Marriott Bonvoy ще получат безплатно удоволствие от „здравословни“ закуски, отстъпки от магазини за сувенири. Понастоящем този пакет се предлага в избрани хотели в Атланта, Финикс, Далас, Ню Йорк, Торонто, Лондон, Сингапур, Куала Лумпур и Хонконг, с планирано разширяване в Европа, Близкия изток и Латинска Америка, казва Marriott.

Stay Pass

Този пакет съчетава Day Pass за работа с нощувка. Той включва ранно настаняване в 6 ч. сутринта и късно напускане в 18 ч. в деня на заминаване. В допълнение към всички удобства, включени в Day Pass, гостите могат да се възползват и от други удобства на хотела, независимо дали плуване в басейн или тренировка във фитнес залата. Безплатна закуска и безплатни вечерни коктейли също ще се предлагат „навсякъде, където е на разположение“.

Споделете тази статия

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]