fbpx

Lufthansa с 15 нови дестинации за 2021, от 1 май полети Франкфурт-Варна

Lufthansa постоянно разширява предлагането на полети до туристически и развлекателни дестинации от Франкфурт. През летния сезон на следващата година вече са на разположение за резервация 15 нови слънчеви дестинации, които са изключително атрактивни за почиващите. Фокусът е върху Гърция (Корфу, Ханя / Крит, Миконос, Кос, Кавала / Тракия и Превеза / Пелопонес). Други атрактивни дестинации в програмата са в Испания (Херес де ла Фронтера, Канарските острови и Тенерифе ще продължат от зимата), Египет (Хургада), Кипър (Пафос), Хърватия (Риека), Италия (Ламеция Терме), Тунис (Джерба ) и България (Варна).

Часовете на заминаване и пристигане на новите дестинации са идеални за почиващите: Отпътуванията от Франкфурт са насрочени за ранните сутрешни часове, а обратните полети вечерта.

„Никога досега не сме включвали толкова много нови ваканционни дестинации в нашата програма. Това е нашият отговор на желанията на клиентите ни. Търсенето на ваканционни и развлекателни пътувания се възстановява много по-бързо от това за бизнес пътувания. В Lufthansa вече имаме голям и дългогодишен опит в туристическите оферти и сега решително разширяваме това като част от нашата стратегия “, казва Хари Хомайстер, член на Изпълнителния съвет на Deutsche Lufthansa AG.

Чрез разполагане на пет допълнителни самолета, компанията в бъдеще ще предлага около 70 седмични връзки до 29 чисто туристически дестинации, с 15 повече в сравнение със същия период на миналата година. Целта на Lufthansa е активно да оформя бъдещето на туризма. Това беше стратегически фокус още преди пандемията на коронавирус. От началото на юли 2019 г. Lufthansa предлага множество допълнителни туристически дестинации.

Новата линия Франкфурт- Варна стартира на 1 май 2021 година и ще се изпълнява два пъти седмично.

Източник: aviation24

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]