fbpx

Kempinski обявиха част от мерките си в борбата срещу Covid

Висококачественото и изискано обслужване, съчетано с автентичност и персонална грижа към клиента, са някои от най-популярните максими на хотелската верига Kempinski. За да осигури най-високо ниво на обслужване и комфорт на гостите, дори по време и след настоящата ситуация, международната група луксозни хотели с европейски корени, пусна на пазара „Kempinski White Glove Service“ (Кемпински сървиз бели ръкавици). В светлината на новината, че някои от затворените хотели в Кемпински отвориха отново вратите си, екипът за оперативна стратегия и управление на качеството на Kempinski пусна тази услуга, обхващаща всички зони на луксозните хотели, като същевременно спазва регионалните разпоредби за безопасност и здраве, като основен приоритет.

„За нас е изключително важно да продължим да предоставяме услуги на най-високо ниво, вярни на нашето наследство в Kempinski, тъй като това е нещото, което отстояваме“, обяснява Бенедикт Яшке, главен директор по качеството и член на управителния съвет на Kempinski Hotels. „Трябва да дадем на гостите пълна увереност относно чистотата и дезинфекцията на нашите помещения и да отразяваме сериозността на текущата ситуация във всички аспекти на ежедневната ни работа”.

За да подпомогне изцяло изпълнението на „Kempinski White Glove Service“, е създаден изключително изчерпателен наръчник от екипа за оперативна стратегия и управление на качеството. Ръководството от 50 страници подробно третира всякакъв вид мерки, които трябва да се предприемат във всички отдели на луксозните хотели, от пристигането на гостите до дезинфекция на общите части на хотела, от храни и напитки до хотелско домакинство и други. Що се отнася до служителите на Kempinski Hotels, те отсега нататък ще носят ръкавици по време на всички взаимодействия с гостите, както и маски, които са произведени специално за Kempinski от италианския дизайнер на хотелска униформа Maurel.

Част от удобствата във всички стаи за гости ще бъдат мини дезинфекциращи гелове за ръце, както и маски. Докато служителите на хотелите очевидно трябва да спазват разстоянието от гостите на най-малко 1,5 метра, всички мебели в общите части и ресторантите ще бъдат пренаредени, за да спазват правилата за социално дистанциране за удобство на гостите. Подобрените стандарти за почистване и почистващи препарати се предоставят от доставчика на хигиенни продукти Diversey, чрез диаграми и онлайн указания, за визуализация стъпка по стъпка на процедурите по дезинфекция и почистване на всички хотелски зони. Диспенсърите за дезинфекция ще бъдат навсякъде из хотелите, ключ карти ще бъдат дезинфекцирани преди и след употреба, а професионални пречистватели ще освежават въздуха.

Абсолютна поверителност се предлага на гостите, които при настаняване и по време на престоя си могат да решат и да не позволяват на нито един член на хотелския екип да влезе в стаята им по време престоя. Докато обикновено табела „Не безпокойте“ се използва временно, новият знак „Поверителност“ гарантира, че услугите ще продължават да се изпълняват, но пред вратата на стаята на госта- чисти хавлии, козметика за баня, рум сервиз.

„Списъкът с мерки, които трябва да бъдат предприети е дълъг и много сложен“, добавя Бенедикт Яшке. „Но подходящите и най-строги хигиенни стандарти на много високо ниво са от ключово значение, да убедим нашите гости, че престоят във всеки хотел в Kempinski пo света предлага среда за пълна безопасност във всяко отношение, без да се жертват нашите високи стандарти за професионално луксозно обслужване .”

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]