fbpx

Kempinski и Swiss Education Group с партньорство, насочено към обучението и студентите по туризъм

Swiss Education Group, частна хотелска и кулинарна група за обучение в Швейцария, и международната група за луксозни хотели Kempinski Hotels, обединиха усилията си в ново партньорство, носещо добавена стойност за студентите по туризъм, както и за професионалистите от хотелската група, съобщават от Hospitality-on.

Това сътрудничество ще предостави на студентите от Swiss Education Group изключителни възможности за стажове, опит и професионално развитие в не по-малко от 34 страни по света.

В замяна на това училищата на Swiss Education Group ще се възползват от опита и знанията на професионалистите в Kempinski Hotels, особено при разработването на учебни програми, които да отразяват реалностите и тенденциите в луксозната хотелиерска индустрия.

В допълнение, Kempinski Hotels ще могат да се възползват от творчеството и проектите, разработени от студентите, като ги прилагат в селекция от заведения на групата по целия свят.

Йонг Шен, главен изпълнителен директор на швейцарската образователна група, каза: “Нашата програма за развитие на таланти с Kempinski Hotels предлага на студентите възможности за стаж в една от най-големите и престижни групи в хотелиерството в света. Това партньорство е и признание за стойността и качеството на нашите програми за обучение в очите на големите работодатели в бранша.”

Мартин Р. Смура, главен изпълнителен директор и председател на борда на Kempinski Hotels сподели: “Повече от 120 години определяме европейския луксозен стандарт в гостоприемството и предлагането на кариера на амбициозни млади таланти със сигурност е ключът към нашия успех. Толкова много, че днес нови поколения професионалисти продължават да развиват нашите традиции и да обогатяват нашето предприемаческо наследство.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]