fbpx

Kempinski и Swiss Education Group с партньорство, насочено към обучението и студентите по туризъм

Swiss Education Group, частна хотелска и кулинарна група за обучение в Швейцария, и международната група за луксозни хотели Kempinski Hotels, обединиха усилията си в ново партньорство, носещо добавена стойност за студентите по туризъм, както и за професионалистите от хотелската група, съобщават от Hospitality-on.

Това сътрудничество ще предостави на студентите от Swiss Education Group изключителни възможности за стажове, опит и професионално развитие в не по-малко от 34 страни по света.

В замяна на това училищата на Swiss Education Group ще се възползват от опита и знанията на професионалистите в Kempinski Hotels, особено при разработването на учебни програми, които да отразяват реалностите и тенденциите в луксозната хотелиерска индустрия.

В допълнение, Kempinski Hotels ще могат да се възползват от творчеството и проектите, разработени от студентите, като ги прилагат в селекция от заведения на групата по целия свят.

Йонг Шен, главен изпълнителен директор на швейцарската образователна група, каза: „Нашата програма за развитие на таланти с Kempinski Hotels предлага на студентите възможности за стаж в една от най-големите и престижни групи в хотелиерството в света. Това партньорство е и признание за стойността и качеството на нашите програми за обучение в очите на големите работодатели в бранша.“

Мартин Р. Смура, главен изпълнителен директор и председател на борда на Kempinski Hotels сподели: „Повече от 120 години определяме европейския луксозен стандарт в гостоприемството и предлагането на кариера на амбициозни млади таланти със сигурност е ключът към нашия успех. Толкова много, че днес нови поколения професионалисти продължават да развиват нашите традиции и да обогатяват нашето предприемаческо наследство.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела.