fbpx

Kempinski Hotels обявиха Бернолд Шрьодер за главен изпълнителен директор на групата

Бернолд Шрьодер беше обявен за председател на борда на Kempinski AG и главен изпълнителен директор на групата Kempinski по -рано от очакваното. Шрьодер беше временно изпълняващ длъжността изпълнителен директор през 2020 г., след като Мартин Смура се оттегли.

Надзорният съвет одобри предсрочното удължаване на мандата на Бернолд Шрьодер като председател на борда на Kempinski AG ипотвърди ролята му на изпълнителен директор на Kempinski Group. Водейки групата от декември 2020 г., Шрьодер се присъедини към Kempinski през 2017 г. като заместник -председател на борда и главен оперативен директор за дестинация Европа.

bernold schroeder 89 web Kempinski Hotels обявиха Бернолд Шрьодер за главен изпълнителен директор на групата

Преди това той е заемал лидерски позиции на ключови разрастващи се пазари в Pan Pacific Hotels (Сингапур), Jin Jiang International (Шанхай) и Banyan Tree Hotels & Resort.

Kempinski Hotels S.A., известна още като Kempinski, е компания за управление на луксозни хотели със седалище в Женева, Швейцария. Основана в Берлин през 1897 г. като Hotelbetriebs-Aktiengesellschaft, групата понастоящем оперира 78 петзвездни хотели и резиденции в 34 държави.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]