fbpx

Jet2Holidays стартира лятната си програма за 2021 година

Jet2holidays стартира своята пълна програма за полети и почивки за лято 2021, тъй като туроператорът се стреми да събере приходи в разгара на пандемията на коронавирус.

Програмата включва шест нови маршрута и общо 59 дестинации. Jet2.com и Jet2holidays ще изпълняват повече от 1400 полета седмично в пиковите периоди през следващото лято. С наличните 59 дестинации и 365 маршрута клиентите имат огромен избор, когато става дума за избор на популярни летни горещи точки като Канарите, Балеарските острови, Испания, Гърция, Турция, България и Кипър.

Стив Хепи, главен изпълнителен директор на Jet2.com и Jet2holidays, каза: „Ние пуснахме нашата програма за лято 2021 в продажба по-рано от всякога, давайки възможност на клиентите и независимите туристически агенти да резервират рано.”

„Знаем, че има много търсене на толкова необходимите летни слънчеви лъчи след последните събития, и тази програма предоставя голям избор и много клиенти, които с нетърпение ще я очакват.“

Той добави: „С повече полети и почивки до най-популярните слънчеви дестинации в цяла Европа, ние сме много развълнувани от програмата. Постоянният ни фокус върху предоставянето най-високо ниво на услуга, наред с повече избор и гъвкавост, означава, че лятото 2021 наистина изглежда много ярко.“

Jet2.com

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]