fbpx

Jet2Holidays стартира лятната си програма за 2021 година

Jet2holidays стартира своята пълна програма за полети и почивки за лято 2021, тъй като туроператорът се стреми да събере приходи в разгара на пандемията на коронавирус.

Програмата включва шест нови маршрута и общо 59 дестинации. Jet2.com и Jet2holidays ще изпълняват повече от 1400 полета седмично в пиковите периоди през следващото лято. С наличните 59 дестинации и 365 маршрута клиентите имат огромен избор, когато става дума за избор на популярни летни горещи точки като Канарите, Балеарските острови, Испания, Гърция, Турция, България и Кипър.

Стив Хепи, главен изпълнителен директор на Jet2.com и Jet2holidays, каза: „Ние пуснахме нашата програма за лято 2021 в продажба по-рано от всякога, давайки възможност на клиентите и независимите туристически агенти да резервират рано.”

„Знаем, че има много търсене на толкова необходимите летни слънчеви лъчи след последните събития, и тази програма предоставя голям избор и много клиенти, които с нетърпение ще я очакват.“

Той добави: „С повече полети и почивки до най-популярните слънчеви дестинации в цяла Европа, ние сме много развълнувани от програмата. Постоянният ни фокус върху предоставянето най-високо ниво на услуга, наред с повече избор и гъвкавост, означава, че лятото 2021 наистина изглежда много ярко.“

Jet2.com

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]