fbpx

Jet2Holidays надмина TUI и стана най-големия туроператор във Великобритания

Jet2holidays изпревари TUI и стана най-големият туроператор в Обединеното кралство. Последните данни на Atol, публикувани от Службата за гражданска авиация, показват, че Jet2holidays е увеличил лиценза си за 2023 г. и сега има право да превозва 5,8 милиона пътници, над половин милион повече от TUI, който има лиценз за 5,3 милиона.

Atol- Лицензирането на организаторите на въздушни пътувания е организация на Органа на Гражданската авиация на Обединеното кралство, която предоставя финансова защита на хората, закупили пакетни ваканции и полети от туроператор.

Главният изпълнителен директор на Jet2holidays Стив Хипи благодари на независимите туристически агенти за „неразделната роля“, която са изиграли в успеха и растежа на оператора – и обеща да се отплати на вярата им, като „се фокусира решително върху нашия партньорски подход“.

Стив Хипи подчерта, че заемането на първо място в Обединеното кралство никога няма да доведе до по-ниско качество или намалено обслужване на клиентите. „Ние сме много горди от това постижение, но всъщност не се интересувам да бъдем най-големите, а само в това да бъдем най-добрите“

„Да станем най-големият туроператор в Обединеното кралство е важен момент в историята на Jet2holidays, но няма да промени нищо, което правим. Нашият постоянен успех се дължи на това, че имаме най-добрия екип в индустрията, който работи неуморно, за да се грижи за нашите клиенти и партньори от независими туристически агенции, и ние никога няма да изпуснем от поглед този основен принцип. Лоялността на тези партньори е абсолютно неразделна част от нашия растеж и успех, така че от името на всички в Jet2holidays, бих искал да благодаря сърдечно на всеки един от тях за постоянната подкрепа и помощта ни да получим на тази позиция днес.”

Припомняме, че Jet2 оперират в България от лятото на 2019 година. Британската авиокомпания обяви, че добавя още до 13 седмични полета до България и разширява хотелските си предложения между юли и септември 2023 г. в отговор на силното търсене от страна на британски летовници. Превозвачът пуска допълнителни полети до град Бургас от Бирмингам, Лийдс, Манчестър и Нюкасъл.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]