fbpx

Jet2: Резервациите за 2021 са обнадеждаващи

Европейската авиокомпания Jet2 очаква програмата за следващото лято да бъде близка до нивата и капацитета на седалките от лятото на 2019 г.

Прогнозата бе направена в изявление на собственика на Dart Group. В съобщението се казва още, че Dart Group ще промени името си на Jet2 plc, след продажбата на дистрибуторския и логистичния си бизнес по-рано тази година.

Филип Мийсън, изпълнителен президент на компанията заяви: „За лятото на 2021 г. планираме да летим до всички наши популярни дестинации за почивка с подходящо, съобразено ниво на обслужване, като очакваме и и цифри, близки до капацитета на седалките от лятото на 2019 г. Резервациите към днешна дата са обнадеждаващи, като средните коефициенти на натоварване изпреварват същите от миналата година и броят на клиентите показва съществен прираст.“

Той продължи: „Въпреки че имаше неуспехи, като налагане на карантини и променящи се насоки от правителството на Обединеното кралство, ние сме доволни от средните коефициенти на натоварване и финансовия принос, постигнати до момента, и ще продължим да добавяме допълнителен капацитет за остатъка от лятото на 2020 г.“

Източник: travelweekly.co.uk

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела.