fbpx

Jet2: Резервациите за 2021 са обнадеждаващи

Европейската авиокомпания Jet2 очаква програмата за следващото лято да бъде близка до нивата и капацитета на седалките от лятото на 2019 г.

Прогнозата бе направена в изявление на собственика на Dart Group. В съобщението се казва още, че Dart Group ще промени името си на Jet2 plc, след продажбата на дистрибуторския и логистичния си бизнес по-рано тази година.

Филип Мийсън, изпълнителен президент на компанията заяви: „За лятото на 2021 г. планираме да летим до всички наши популярни дестинации за почивка с подходящо, съобразено ниво на обслужване, като очакваме и и цифри, близки до капацитета на седалките от лятото на 2019 г. Резервациите към днешна дата са обнадеждаващи, като средните коефициенти на натоварване изпреварват същите от миналата година и броят на клиентите показва съществен прираст.“

Той продължи: „Въпреки че имаше неуспехи, като налагане на карантини и променящи се насоки от правителството на Обединеното кралство, ние сме доволни от средните коефициенти на натоварване и финансовия принос, постигнати до момента, и ще продължим да добавяме допълнителен капацитет за остатъка от лятото на 2020 г.”

Източник: travelweekly.co.uk

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]