fbpx

Jet2 отменя всички свои пътувания до 15 юли

Базираната в Лийдс авиокомпания Jet2 обяви, че удължава анулирането на всички свои пътувания до 15 юли, казвайки, че здравето и безопасността на своите клиенти и служители са нейният „абсолютен приоритет“ и че продължават да следи ситуацията с Covid-19 много отблизо.

Клиентите, които трябва да пътуват преди 15 юли не е необходимо да се свързват с авиокомпанията, която „продължава да се свързва активно с тях“, за да обсъдят техните възможности, една от които е преместване на почивката им на по-късна дата.

Припомняме, че през 2019 година Jet2 свърза 9 великобритански летища с Бургас.

Съобщение на Jet2 гласи:

“Знаем колко важни са почивките и че дават на клиентите нещо, което да очакват, особено след труден момент като този. Ако наш клиент има резервация с дата на заминаване на или след 15 юли, то тя е предмет на нашите нормални условия. Ние работим в тясно сътрудничество с всички съответни органи, за да гарантираме безопасността и благополучието на всички наши клиенти и служители и ще въведем редица мерки за безопасност на нашите самолети и трансферни превозни средства.

Също така работим в тясно сътрудничество с партньорите на летищата, хотелите и туристическите бордове, за да гарантираме прилагането на подходящи мерки за безопасност и хигиена.”

Jet2.com и Jet2holidays бяха наскоро признати за най-добрата авиокомпания и най-добър туроператор във Великобритания за връзката с клиенти, в отговор на пандемията Covid-19, според проучване на MoneySavingExpert.com (MSE).

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]