fbpx

Jet2 обявиха програмата си за лято 2023, до Бургас ще се лети от 8 града във Великобритания

Jet2.com и Jet2holidays обявиха, че програмата Summer Sun вече е в продажба за 2023 г. от нови три бази в Обединеното кралство, което означава, че още повече клиенти и независими туристически агенции могат да гледат напред и да избират от множество плажни дестнации.

Един от водещите туроператори в Обединеното кралство пусна лятна си програма в продажба по-рано от всякога. С програмите, които излизат в продажба още от тази седмица от летищата в Единбург, Глазгоу и Нюкасъл, това дава на великобританските туристи възможност да планират лятната си почивка значително по – рано.

“Вълнуващата ни програма Summer 23 предоставя на клиентите и независимите туристически агенции фантастичен избор и гъвкавост, когато става въпрос за любимите им летни дестинации на Канарските острови, Балеарските острови, Испания, Гърция, Турция, Италия, Кипър, Хърватия и Португалия.“, коментират от jet2 на официалната си страница.

Освен шестте бази в Обединеното кралство, които бяха пуснати в продажба още миналата седмица и новите три – това означава, че Jet2.com и Jet2holidays ще имат програмата Summer Sun в продажба за 2023 г. в девет бази в Обединеното кралство. Като водеща авиокомпания и туроператор за много плажни дестинации, Jet2 предлага огромен избор от тези девет бази. Програмата включва над 170 седмични полета до Канарските острови, над 180 до Балеарските острови, повече от 200 до 14 гръцки дестинации и почти 150 седмични полета до Турция в пиковите моменти.

Jet2 оперират в България от лятото на 2019 година, когато започнаха да изпълняват полети до летище Бургас. За лято 2023 Jet2 обяви, че до Бургас ще се лети от 8 летища във Великобритания: Единбург, Глазгоу, Нюкясъл, Белфаст, Източен Мидлендс, Манчестър и Лондон. Covid пандемията за съжаление спря великобританските туристи и последните два летни сезона Jet2 анулираше програмата си до България.

През последните седмици Jet2.com и Jet2holidays съобщиха за “отключване” на огромното задържано търсене от летовниците на фона на облекчаването на ограниченията за пътуване. Осигуряването на защитен пакет от ATOL също се оказва популярно сред клиентите, както и гаранцията за резервация чрез реномиран доставчик, който се е грижил за клиентите по време на пандемията.

Atol- Лицензирането на организаторите на въздушни пътувания е организация на Органа на Гражданската авиация на Обединеното кралство, която предоставя финансова защита на хората, закупили пакетни ваканции и полети от туроператор.

Припомняме, че фалитът на Thomas Cook струва 444 милиона паунда на Atol за възстановяване на суми за почивки и репатриране, което бе показано в нови документи на CAA (Civil Aviation Authority-Управление на гражданското въздухоплаване). Thomas Cook обяви фалит на 23 септември 2019 г., което предизвика най-голямото репатриране в мирно време от над 150 000 души. Само 45% от пътуващите (68 000 човека) са имали Atol защита, като правителството на Обединеното кралство поема разходите за останалите полети. Общо исковете за осем фалита на туроператори през годината възлизат на 448 459 994 паунда, като вторият най -голям е компанията The Holiday Place, за 3,6 милиона паунда.

Jet2.com и Jet2holidays получиха множество похвали за начина, по който се справиха с пандемията Covid-19, включително бързото и плавно възстановяване на над 1,4 милиарда британски лири на клиенти, чиито полети или ваканции бяха отменени. Институтът за обслужване на клиенти наскоро класира Jet2holidays като най-добрия туроператор в Обединеното кралство и Jet2.com като най-добрата авиокомпания в Обединеното кралство по отношение на предоставяне на обслужване на клиентите.

Стив Хийпи, главен изпълнителен директор на Jet2.com и Jet2holidays, каза: „След положителния отговор на шест бази в Обединеното кралство, пуснати в продажба по-рано от всякога, ние сме много доволни, че добавяме и Единбург, Глазгоу и Нюкасъл. Знаем, че клиентите искат нещо, което да очакват с нетърпение, поради което пускаме нашата вълнуваща програма Summer Sun 2023 в продажба още сега.”

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]