fbpx

Изявление на основателите на Airbnb към домакините си

Уважаеми домакини,

С настоящата световна криза знаем, че много от вас преживяват значителна загуба на резервации и голям брой анулирания. Последните няколко дни бяха невероятно предизвикателни и объркващи за всички. Нашата цел е да бъдем максимално прозрачни и проактивни. На първо място ще преминем през тази криза като партньори – успехът ни зависи от вашия, нашите домакини. Работим ден и нощ по план за действие, който ще ви помогне да преминете през този изключително труден момент. Ще споделим това с вас възможно най-скоро през следващите седмици.

На второ място, с обявяването на пандемия от Световната здравна организация, в събота взехме трудното решение да въведем глобална политика, позволяваща на всички гости да анулират резервациите,получавайки пълно възстановяване на сумата – включително всички такси на Airbnb. Знаем, че това решение е причинило невероятни трудности за много от вас. Попитахте ни защо направихме това, когато някои други компании в нашето пространство не го направиха. Искаме да сме сигурни, че разбирате нашето мислене.

Тази пандемия води градовете и държавите да се подлагат на крайни мерки. В тази криза първият ни приоритет е здравето на нашите клиенти. Не искахме гостите да вземат решение да се поставят в опасни ситуации и да създадат опасност за общественото здраве, поради ангажимент за резервациите си. Вярваме, че това е отговорното нещо, което трябва да се направи. Въпреки, че е ясно за всички нас, че коронавирусът е засегнал дълбоко нашата общност, ние знаем, че този момент ще отмине и пътуванията ще се върнат. Тъй като хората започват да използват Airbnb за дългосрочни резервации, става ясно, че трябва да бъдем част от това, да помогнем на всички нас, да преминем през това възможно най-бързо. Желанието да се свържем е във всички нас и отново ще бъдем заедно, но засега наш приоритет е да свършим нашата работа, за да запазим всички.

Ние сме партньори и заедно ще преодолеем това.

Основателите на Airbnb, Брайън, Джо и Нейт

Източник: Airbnb

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]