fbpx

Изявление на Анекс Тур относно анулиране на резервации

Туроператорът Анекс Тур излезе със заявление относно ситуцията с COVID-19 и политиката за анулации на пътуванията. Публикуваме текста без изменения:

“Скъпи туристи и партньори!

Поради настоящата ситуация в света, както и въз основа на Указа на главния държавен санитарен лекар на Руската федерация от 18.03.2020 г. и препоръките на Федералната агенция по туризъм от 19.03.2020 г., всички резервации и билети за пътувания за дати от 22.03.2020 г. до 20.04.2020 г. ще бъдат анулирани без приспадане на глоби.

Сумата от анулираните резервации, в пълен размер могже да се използва за плащане на бъдещи пътувания на същите туристи, с дата на отпътуване след 20.04.2020 г. Възстановяването на средства временно се спира. Беше предоставено споразумение на туристическите агенти, което ще гарантира съхраняването на средствата от анулирани резервации, за нови такива, за същите туристи.

Резервации с отпътувания след 20.04.2020 г. остават активни и няма да бъдат анулирани. Екскурзии в пакет със самолетни билети с отпътуване след 20.04.2020 г. са налични за всички дестинации. Работим усилено, за да обработим бързо всички заявки възможно най-бързо. За всички въпроси, свързани с вашите резервации, препоръчваме незабавно да се свържете с агенцията, в която е закупен тура. Моля, отнасяйте се с разбиране, ако времето за отговор е увеличено!”

Източник: Анекс Тур

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]