fbpx

ITB стартираха онлайн платформа достъпна за всички

Въпреки ,че беше отложен за първи път в историята си, ITB предлага дигитални услуги 365 дни в годината, пускайки itb.com .Водещото световно изложение за пътувания създаде изцяло нова мрежова платформа за световната туристическа индустрия. Този глобален уебсайт изгражда мост между срещите в реалния живот и дигиталните такива и предлага иновативни инструменти за бизнес, работа в мрежа и интересно съдържание.

 „В тези много трудни времена туристическата индустрия се нуждае от ITB повече от всякога“

казва д-р Мартин Бък, старши вицепрезидент, Travel + Logistics, Messe Berlin. Ето защо на бъдещите събития на Виртуалната конвенция (ITB Virtual Convention-линк към платформата по-долу) на ITB, водещите говорители ще обсъждат как световната туристическа индустрия може да използва интелигентни стратегии, за да се увери, че остава устойчива в бъдеще дори в предизвикателна среда. До 11 март 2020 г. зрителите могат да следят повече от 20 излъчвания на живо и видеоклипове на английски и немски език. След това те ще бъдат достъпни за всички като видеоклипове в платформата.

Всички регистрирани участници в ITB Berlin 2020 ще имат достъп до туристическата мрежа, т.е. търговски посетители, участници , изложители и представители на медиите, които са придобили персонализиран билет от магазина за билети на ITB. Множество заинтересовани страни вече са се регистрирали. Преди това те са получили лична покана по имейл, до първоначалната дата на откриване на шоуто. Тези, които преди това не са планирали да посетят шоуто в Берлин, могат да се регистрират и сега. „Виртуални стаи“ се предоставят онлайн, където потребителите могат да провеждат срещи, които са били насрочени за ITB Berlin 2020. Видео връзката позволява срещи лице в лице – възможно е да се комуникира и само чрез аудио връзка. Под „Insights“ и „News“  itb.com разполага с последните новини от доклада на World Travel Trends и ITB Berlin News (www.bit.ly/3aptXly).

Предоставяме ви линк, където може да гледате всички изминали и предстоящи видеоклипове по множеството интересни теми, които се коментират в платформата- https://www.itb.com/VirtualConvention/

Източник: ITB

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]