fbpx

ITB Berlin представиха платформата за събитието през март 2021 година

От 9 до 12 март световната B2B (Business to business) туристическа индустрия ще се срещне в ITB Berlin NOW – Нова виртуална платформа, включваща основните елементи: мрежи, новини, бизнес и съдържание – Ранните резервации за изложители са достъпни до 15 януари.

Актуален формат, в който световната туристическа индустрия може да обменя мнения: в тези времена на пандемията Covid-19, ITB Berlin ще проведе Световното водещо търговско изложение като изцяло виртуално събитие през 2021 г. с името ITB Berlin NOW – „Дигиталната среща за туристическата индустрия“.

ITB Berlin NOW ще се проведе като изключително B2B събитие в продължение на четири дни от 9 до 12 март 2021 г. от 10:00 до 18:00. CET.

Този виртуален формат на събитията е насочен към B2B общността, а именно изложители, търговски посетители и купувачи от всеки сегмент на туристическата индустрия, както и журналисти и туристически блогъри.

ITB Berlin NOW ще отвори своите виртуални врати в началото на февруари 2021 г. След това професионалистите в областта на пътуванията ще могат да създадат своя профил и да се запознаят с функционалностите на платформата. По време на фазата на събитието на живо всички участници ще могат да използват многото услуги, включително връзка с участниците, профили на изложители, съдържание на конференции и новини. След събитието регистрираните потребители могат да продължат да посещават платформата до 31 май 2021 г. През този период цялата гама от съдържание ще остане достъпна при поискване.

Както и през предходните години, Берлинската конвенция на ITB ще се проведе като паралелно виртуално събитие и ще покани високопоставени експерти на сцената, за да обсъдят най-новите теми в туристическата индустрия.

„Пандемията даде значителен тласък на дигитализацията в индустрията на изложенията“, каза Дейвид Руец, ръководител на ITB Берлин. „ITB Berlin NOW ще бъде изключително завладяващ онлайн център за правене на успешен бизнес, култивиране на съществуващи и нови отношения и място за взаимодействие и придобиване на вдъхновение. През 2021 г. ITB Berlin отново ще покаже колко е важно да има платформа, където световната туристическа индустрия може да се обедини, дори и да е изцяло виртуален формат.”

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]