fbpx

ITB Berlin представиха платформата за събитието през март 2021 година

От 9 до 12 март световната B2B (Business to business) туристическа индустрия ще се срещне в ITB Berlin NOW – Нова виртуална платформа, включваща основните елементи: мрежи, новини, бизнес и съдържание – Ранните резервации за изложители са достъпни до 15 януари.

Актуален формат, в който световната туристическа индустрия може да обменя мнения: в тези времена на пандемията Covid-19, ITB Berlin ще проведе Световното водещо търговско изложение като изцяло виртуално събитие през 2021 г. с името ITB Berlin NOW – „Дигиталната среща за туристическата индустрия“.

ITB Berlin NOW ще се проведе като изключително B2B събитие в продължение на четири дни от 9 до 12 март 2021 г. от 10:00 до 18:00. CET.

Този виртуален формат на събитията е насочен към B2B общността, а именно изложители, търговски посетители и купувачи от всеки сегмент на туристическата индустрия, както и журналисти и туристически блогъри.

ITB Berlin NOW ще отвори своите виртуални врати в началото на февруари 2021 г. След това професионалистите в областта на пътуванията ще могат да създадат своя профил и да се запознаят с функционалностите на платформата. По време на фазата на събитието на живо всички участници ще могат да използват многото услуги, включително връзка с участниците, профили на изложители, съдържание на конференции и новини. След събитието регистрираните потребители могат да продължат да посещават платформата до 31 май 2021 г. През този период цялата гама от съдържание ще остане достъпна при поискване.

Както и през предходните години, Берлинската конвенция на ITB ще се проведе като паралелно виртуално събитие и ще покани високопоставени експерти на сцената, за да обсъдят най-новите теми в туристическата индустрия.

„Пандемията даде значителен тласък на дигитализацията в индустрията на изложенията“, каза Дейвид Руец, ръководител на ITB Берлин. „ITB Berlin NOW ще бъде изключително завладяващ онлайн център за правене на успешен бизнес, култивиране на съществуващи и нови отношения и място за взаимодействие и придобиване на вдъхновение. През 2021 г. ITB Berlin отново ще покаже колко е важно да има платформа, където световната туристическа индустрия може да се обедини, дори и да е изцяло виртуален формат.”

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела.