fbpx

Интервю с изпълнителният директор на Booking: Уволнения, срив в обемите и как да се подготвим за бъдещето са окупирали ума ми

Booking Holdings, един от най-големите туристически бизнеси в света се сблъсква с повечето от предизвикателствата, породени от пандемията на коронавируса, както и всички компании в индустрията, само че в значително по-голям мащаб.

Уволнения, съкращения, срив в обема на дейността и как да се подготвим за бъдещето са “окупирали” ума на изпълнителния директор Глен Фогел. Но когато сте в центъра на взаимоотношенията между доставчиците на настаняване и потребителите или измисляте как най-добре да свържете всички елементи в едно пътуване, да бъдеш Booking.com през 2020 г. дава на групата многобройни предизвикателства за преодоляване.

Първото предизвикателство за Фогел беше лична борба с Covid-19, след като беше заразен през април в зората на кризата. Оттогава броят на елементите в дневния ред за възстановяване във фирмата е много широк, от разбирането как и кога да се рестартира солидната дигитална маркетингова дейност на компанията, до това на какво да се даде по-голяма тежест през следващите 12 месеца, тъй като различни елементи от индустрията се рестартират с различни темпове.

Фогел даде своята гледна точка по тези въпроси широкообхватно интервю за PhocusWire.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]