fbpx

Иновативно: Хотелите Radisson обявиха нова концепция за хибридни решения

Във връзка с откриването на хотел Radisson Collection, Grand Place Брюксел, хотелската верига с гордост обявява стартирането на нова концепция за хибридни решения, предлагаща на гостите мултифункционални стаи и разнообразни възможности за хибридни събития.

Концепцията за хибридни събития (Radisson Hotel Group’s Hybrid Meetings) е хибридно решение, което съчетава функционалността на “лице в лице” и виртуална комуникация. Като част от тази концепция, на гостите се предлага надеждна система за визуално предаване, аудио и видео конферентна връзка, двоен екран, безжично устройство за презентация, високоскоростна интернет връзка и много други.

Тъй като светът продължава да се адаптира към въздействието на пандемията и постоянните ограничения за пътуване, организаторите на конференции вече ще могат да предлагат на присъстващите виртуални и смесени формати, които позволяват провеждането на срещи на живо с малък брой хора и в същото време да излъчват събитието онлайн пред по-широка аудитория.

Radisson Hotel Group обяви и партньорство със Zoom, лидер в съвременните корпоративни видео комуникации, за да осигури на своите клиенти безпроблемна онлайн връзка. Персоналът на хотела може да помогне на гостите да организират широк спектър от конференции, от малки хибридни събития до мащабни предавания, като гарантират, че те са ефективни, ангажиращи, безупречни и без аудио и визуални проблеми.

Хибридните стаи са нови многофункционални стаи, които идеално съчетават удобствата на модерния офис и хотелската стая, създавайки удобно, технически оборудвано и тихо работно пространство за бизнес пътници и туристи, както и за местните жители, отседнали за няколко нощи. Хибридните стаи предлагат лесна свързаност с устройства с двоен дисплей, услуги за видеоконферентна връзка, безжични клавиатури, мишки и високоговорители, услуги за печат, офис консумативи, неограничено количество кафе и чай, достъп до уелнес център и други предимства.

Понастоящем концепциите за хибридни решения на Radisson Hotel Group са достъпни за гостите в 50 хотела в Европа, Близкия изток и Африка, за да отговорят по-добре на бързо променящия се начин на живот на днешните пътници и на техните променящи се очаквания, когато отсядат, работят и организират срещи в хотелите.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]