fbpx

Иновативно: Accor Hotels ще предлагат медицински телеконсултации

Accor, световен лидер в сферата на хотелиерството, и AXA, лидер в застраховането, обявиха иновативно стратегическо партньорство за предоставяне на медицинска помощ на гостите в 5000 хотела на Accor по целия свят.

Още през юли 2020 г. това партньорство ще даде възможност на гостите на Accor да се възползват от най-високото ниво на грижи, благодарение на експертните медицински решения на AXA Partners, специализирани в услуги за подпомагане, застраховка на пътуване и кредитна защита.

На първо място, гостите на Accor ще се възползват от най-новите постижения на AXA в областта на телемедицината чрез безплатен достъп до медицински телеконсултации. Гостите също ще получат достъп до обширната медицинска мрежа на AXA с десетки хиляди медицински специалисти.

Какво представлява телемедицината?

Телемедицината се отнася до практиката на грижа за пациенти от разстояние, когато лекаря и пациентът не са физически един до друг. Съвременните технологии позволяват на лекарите да се консултират с пациентите, използвайки съвместими с HIPAA (Health Insurance Portability and Accountability) инструменти за видеоконференции.

Докато Accor се подготвя за възстановяването след COVID-19, тази уникална медицинска услуга допълва цялостния си глобален план за възстановяване и е включена в подобрените протоколи за здраве и превенция, които Accor въведе по-специално чрез програмата си за чистота ALLSAFE.

„Приветствието, защитата и грижата за другите е в основата на това, което правим в Accor. Това партньорство с AXA, върху което работим от няколко месеца, има още по-голям смисъл в днешния контекст. Нашите над 300 000 служители на екипа ще могат да помогнат на гостите ни и да осигурят тяхната безопасност по време на престоя им. Тази инициатива, комбинирана с нашите хигиенни протоколи ALLSAFE, ще бъде от ключово значение за преоткриването на любовта към пътуването в 5000-те места за настаняване Accor по целия свят.” каза Себастиен Базин, изпълнителен директор на Accor.

„Амбицията на AXA е да предостави иновативни решения в здравеопазването. Ето защо AXA стана през последната година световен лидер в телемедицинските решения. Партньорство с Accor, световен лидер в гостоприемството е уникална възможност да разширим достъпа на хората до нашите експертизи и решения в здравеопазването. Тъй като сме изправени пред безпрецедентна здравна криза с COVID-19, тази амбиция никога не е била по-актуална”, заяви Томас Буберл, изпълнителен директор на AXA.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]