fbpx

Иновативно: Accor Hotels ще предлагат медицински телеконсултации

Accor, световен лидер в сферата на хотелиерството, и AXA, лидер в застраховането, обявиха иновативно стратегическо партньорство за предоставяне на медицинска помощ на гостите в 5000 хотела на Accor по целия свят.

Още през юли 2020 г. това партньорство ще даде възможност на гостите на Accor да се възползват от най-високото ниво на грижи, благодарение на експертните медицински решения на AXA Partners, специализирани в услуги за подпомагане, застраховка на пътуване и кредитна защита.

На първо място, гостите на Accor ще се възползват от най-новите постижения на AXA в областта на телемедицината чрез безплатен достъп до медицински телеконсултации. Гостите също ще получат достъп до обширната медицинска мрежа на AXA с десетки хиляди медицински специалисти.

Какво представлява телемедицината?

Телемедицината се отнася до практиката на грижа за пациенти от разстояние, когато лекаря и пациентът не са физически един до друг. Съвременните технологии позволяват на лекарите да се консултират с пациентите, използвайки съвместими с HIPAA (Health Insurance Portability and Accountability) инструменти за видеоконференции.

Докато Accor се подготвя за възстановяването след COVID-19, тази уникална медицинска услуга допълва цялостния си глобален план за възстановяване и е включена в подобрените протоколи за здраве и превенция, които Accor въведе по-специално чрез програмата си за чистота ALLSAFE.

„Приветствието, защитата и грижата за другите е в основата на това, което правим в Accor. Това партньорство с AXA, върху което работим от няколко месеца, има още по-голям смисъл в днешния контекст. Нашите над 300 000 служители на екипа ще могат да помогнат на гостите ни и да осигурят тяхната безопасност по време на престоя им. Тази инициатива, комбинирана с нашите хигиенни протоколи ALLSAFE, ще бъде от ключово значение за преоткриването на любовта към пътуването в 5000-те места за настаняване Accor по целия свят.“ каза Себастиен Базин, изпълнителен директор на Accor.

„Амбицията на AXA е да предостави иновативни решения в здравеопазването. Ето защо AXA стана през последната година световен лидер в телемедицинските решения. Партньорство с Accor, световен лидер в гостоприемството е уникална възможност да разширим достъпа на хората до нашите експертизи и решения в здравеопазването. Тъй като сме изправени пред безпрецедентна здравна криза с COVID-19, тази амбиция никога не е била по-актуална“, заяви Томас Буберл, изпълнителен директор на AXA.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела.