fbpx

Hyatt стартира пакет за дългосрочни престои за хотелите си в Европа и Азия

След бурна година на отменени планове за пътуване, 2021 г. може да бъде годината, в която е възможно пътуващите да „отметнат“ повече от своите желани за посещение дестинации. Hyatt Hotels стартира „The Great Relocate“ – пакет за дългосрочен престой, за да отговори на задържаното желание на потребителите за пътуване и по-дълги престои в чужбина.

Пакетът предоставя на гостите, които могат да работят дистанционно, уникален начин да видят нови части на света, докато работят и живеят в комфорта на хотел Hyatt. Проучвания казват, че над 80% от работодателите разширяват предложенията на своите служители за отдалечена работа, след като миналата година доказа, че много хора могат да работят ефективно в различни места по света и часови зони. Тази комбинация от промяна в моделите на работа и задържаното желание на потребителите за пътуване, след месеци на карантина и ограничения за пътуване, означава, че има нарастващо търсене на пътувания за дълъг престой.

Hyatt стартира пакет за дългосрочни престои за хотелите си в Европа и Азия

The Great Relocate предлага промяна на обстановката, с просторни стаи и суити, басейни, почистване два пъти седмично, частни работни зони, безплатен достъп до фитнес зала, високоскоростен интернет и IT консиерж, услуги за пране, трансфери и други. В комбинация с най-високите стандарти за чистота на Hyatt, за да се гарантира здравето и благополучието на гостите, всички престои са възможно най-релаксиращи и безпроблемни.

„Знаем, че има силно желание потребителите да пътуват тази година, след като много планове бяха задържани през 2020 г.“, каза Женевиев Матерн, вицепрезидент за Hyatt в Европа, Близкия изток и Югозападна Азия. „Пандемията беше основен катализатор за увеличаването на тенденцията „работа отвсякъде“ и знаем, че тя ускори значителни промени в начина ни на живот, работа и развлечения. Ето защо създадохме The Great Relocate.

Офертата е валидна в хотели на Hyatt в Европа, Африка, Близкия изток и Югозападна Азия, за минимум 29 дни до 31 декември 2021 г. Българският Hyatt Regency в София също предлага офертата The Great Relocate.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела.