fbpx

Hyatt стартира пакет за дългосрочни престои за хотелите си в Европа и Азия

След бурна година на отменени планове за пътуване, 2021 г. може да бъде годината, в която е възможно пътуващите да “отметнат” повече от своите желани за посещение дестинации. Hyatt Hotels стартира „The Great Relocate“ – пакет за дългосрочен престой, за да отговори на задържаното желание на потребителите за пътуване и по-дълги престои в чужбина.

Пакетът предоставя на гостите, които могат да работят дистанционно, уникален начин да видят нови части на света, докато работят и живеят в комфорта на хотел Hyatt. Проучвания казват, че над 80% от работодателите разширяват предложенията на своите служители за отдалечена работа, след като миналата година доказа, че много хора могат да работят ефективно в различни места по света и часови зони. Тази комбинация от промяна в моделите на работа и задържаното желание на потребителите за пътуване, след месеци на карантина и ограничения за пътуване, означава, че има нарастващо търсене на пътувания за дълъг престой.

Hyatt стартира пакет за дългосрочни престои за хотелите си в Европа и Азия

The Great Relocate предлага промяна на обстановката, с просторни стаи и суити, басейни, почистване два пъти седмично, частни работни зони, безплатен достъп до фитнес зала, високоскоростен интернет и IT консиерж, услуги за пране, трансфери и други. В комбинация с най-високите стандарти за чистота на Hyatt, за да се гарантира здравето и благополучието на гостите, всички престои са възможно най-релаксиращи и безпроблемни.

„Знаем, че има силно желание потребителите да пътуват тази година, след като много планове бяха задържани през 2020 г.“, каза Женевиев Матерн, вицепрезидент за Hyatt в Европа, Близкия изток и Югозападна Азия. “Пандемията беше основен катализатор за увеличаването на тенденцията “работа отвсякъде” и знаем, че тя ускори значителни промени в начина ни на живот, работа и развлечения. Ето защо създадохме The Great Relocate.

Офертата е валидна в хотели на Hyatt в Европа, Африка, Близкия изток и Югозападна Азия, за минимум 29 дни до 31 декември 2021 г. Българският Hyatt Regency в София също предлага офертата The Great Relocate.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]