fbpx

Hyatt с нова програма в подкрепа на малкия и местен бизнес

Как може корпоративен гигант в хотелиерството да помогне за подпомагането на местния малък бизнес? Hyatt Hotels Corporation има отговора на този въпрос. От 17 ноември Hyatt започна да показва любовта си към местния бизнес по целия свят, засегнат от COVID-19, като дебютира с нова програма, чиято цел е да подкрепи и да си сътрудничи с малкия бизнес.

Едновременно с това Hyatt стартира тази нова програма – Hyatt Loves Local (Hyatt обича местното) за да възроди радостта от пътуването на гостите, чрез различни местни преживявания. Като част от тази нова програма, близо 60 хотела и резорти Hyatt в дестинации в Северна и Южна Америка, Азиатско-Тихоокеанския регион, Европа и Близкия изток предоставят безплатни ресурси на избрани местни фирми, които са пострадали по време на пандемията. На свой ред тези фирми могат да продължат да работят по различни начини и да предлагат на гостите на Hyatt различни и обогатяващи преживявания, които насърчават значимата връзка с местната общност на дестинацията.

В този нов пейзаж за пътуване, Hyatt остава ангажиран да преосмисли хотелското изживяване, надхвърляйки чистотата, за да обмисли цялото пътуване на хотела. Водени от креативност и грижа, пътят на Hyatt напред е да възроди радостта от пътуването. Hyatt Loves Local обогатява пътуването и помага за укрепването на местните общности през това безпрецедентно време.

„Винаги като изслушваме нашите гости, членове и колеги, ние разбираме тяхното силно желание не само да почувстват дестинациите на хотелите Hyatt, но и да имат възможност да подкрепят местните общности“, каза Ейми Вайнберг, вицепрезидент и маркетинг мениджър, Hyatt. „Ние се грижим за общностите, в които хотелите Hyatt работят повече от 60 години, и се гордеем, че много хотели Hyatt по целия свят намират нови, креативни начини да подкрепят местния бизнес в това време на нужда чрез Hyatt Loves Local.”

Споделете тази статия

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]