fbpx

Hyatt Regency Sofia спечели награда за най-добър нов европейски MICE хотел

Hyatt Regency Sofia получи поредно международно признание в туристическия бизнес – наградата за най-добър нов европейски MICE хотел на Световните MICE Награди. Зад абревиатурата MICE (Meetings, Incentives, Conferences и Events/Exhibitions) стоят конференции, конгреси, изложения, фестивали и корпоративни събития, а отличието се присъжда на най-добрите в сферата хотели, конгресни и експо центрове, авиолинии и други.

Конкурсът, създаден от организаторите на World Travel Awards™, се провежда за втора поредна година и има за цел да насърчи растежа, иновациите и най-добрите практики в конгресния туризъм в световен мащаб. Oще с откриването си Hyatt Regency Sofia даде силна заявка да допринесе за развитието на събитийната сфера у нас с десетте си многофункционални зали – комбинация между модерен дизайн, съвременни технологии, простор и лукс.

Хотелът предлага на своите гости една от най-големите бални зали в София – „Васил Левски“, която може да бъде разделена на три отделни части и предлага високотехнологично оборудване за мероприятия от всякакъв мащаб. Там вече са проведени десетки иновативни физически и хибридни събития от всички сфери на живота в града.

Припомняме, че през месец септември Hyatt Hotels Corporation сключи шест нови споразумения за управление и франчайз за хотели в Европа под марките The Unbound Collection от Hyatt, JdV от Hyatt, Hyatt Centric и Hyatt Regency, с което разшири присъствието си на континента.

Стратегията за разширяване на присъствието на Hyatt е да увеличи портфолиото си в Европа до края на 2023 г. Тези нови проекти се очаква да увеличат разпознаваемостта на марката Hyatt в пет държави: Франция, Германия, Италия, Испания и Швейцария. В допълнение, планираното придобиване на Hyatt от Apple Leisure Group (ALG) се очаква да увеличи отпечатъка в Европа с 60%.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]