fbpx

Hyatt Regency Sofia спечели награда за най-добър нов европейски MICE хотел

Hyatt Regency Sofia получи поредно международно признание в туристическия бизнес – наградата за най-добър нов европейски MICE хотел на Световните MICE Награди. Зад абревиатурата MICE (Meetings, Incentives, Conferences и Events/Exhibitions) стоят конференции, конгреси, изложения, фестивали и корпоративни събития, а отличието се присъжда на най-добрите в сферата хотели, конгресни и експо центрове, авиолинии и други.

Конкурсът, създаден от организаторите на World Travel Awards™, се провежда за втора поредна година и има за цел да насърчи растежа, иновациите и най-добрите практики в конгресния туризъм в световен мащаб. Oще с откриването си Hyatt Regency Sofia даде силна заявка да допринесе за развитието на събитийната сфера у нас с десетте си многофункционални зали – комбинация между модерен дизайн, съвременни технологии, простор и лукс.

Хотелът предлага на своите гости една от най-големите бални зали в София – „Васил Левски“, която може да бъде разделена на три отделни части и предлага високотехнологично оборудване за мероприятия от всякакъв мащаб. Там вече са проведени десетки иновативни физически и хибридни събития от всички сфери на живота в града.

Припомняме, че през месец септември Hyatt Hotels Corporation сключи шест нови споразумения за управление и франчайз за хотели в Европа под марките The Unbound Collection от Hyatt, JdV от Hyatt, Hyatt Centric и Hyatt Regency, с което разшири присъствието си на континента.

Стратегията за разширяване на присъствието на Hyatt е да увеличи портфолиото си в Европа до края на 2023 г. Тези нови проекти се очаква да увеличат разпознаваемостта на марката Hyatt в пет държави: Франция, Германия, Италия, Испания и Швейцария. В допълнение, планираното придобиване на Hyatt от Apple Leisure Group (ALG) се очаква да увеличи отпечатъка в Европа с 60%.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела.