fbpx

Hyatt Regency Sofia обяви назначаването на нов Генерален мениджър на хотела

Волфганг Пачула е новият Генерален мениджър на Hyatt Regency Sofia. Родом от Германия, той има богат опит в хотелиерския мениджмънт, с предишни ръководни позиции в дестинации като Танзания, Азербайджан, ОАЕ и Русия.

Пачула завършва Steigenberger Academy, едно от водещите училища за хотелиерство в Германия, със стаж в известния хотел Koenigshof в Мюнхен. След като се дипломира през 2000 г., той се присъединява към Front Office отдела в Park Hyatt Hamburg. Следвайки страстта си към ските, скоро се премества в Kempinski Grand Hotel des Bains в Сейнт Мориц, прекарвайки там 5 години и израствайки до позицията Старши мениджър продажби в leisure сегмента със специалност пазарите от ОНД.

През 2006 г. получава първата си позиция извън стария континент в Аджман, ОАЕ. В Kempinski Hotel Ajman той развива кариерата си в продажбите и маркетинга в продължение на две години, преди да се релокира през 2008 г. като Директор Продажби в хотел Kilimanjaro Kempinski в Дар ес Салаам, Танзания. Година по-късно, той заема и позицията Директор Продажби и маркетинг в новооткрития Bilila Lodge Kempinski, разположен в националния парк Серенгети.

През 2010 г. хотелът се присъединява към бранда Hyatt, а Пачула поема водеща роля в Операции като Директор Стаи. През 2012 г. той се премества от Танзания в Баку, Азербайджан като Директор Стаи в Park Hyatt Baku и Hyatt Regency Baku. След две години е назначен за оперативен директор при откриването на Hyatt Regency Dubai Creek Heights, ключов хотел в ОАЕ. Оттам той преминава към първата си длъжност на Генерален мениджър през 2019 г. в Hyatt Regency Sochi в Русия.

В България Волфганг Пачула ще отговаря както за Hyatt Regency Sofia, така и за Hyatt Regency Pravets Resort, чието откриване предстои.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]