fbpx

Hyatt Regency Sofia обяви назначаването на нов Генерален мениджър на хотела

Волфганг Пачула е новият Генерален мениджър на Hyatt Regency Sofia. Родом от Германия, той има богат опит в хотелиерския мениджмънт, с предишни ръководни позиции в дестинации като Танзания, Азербайджан, ОАЕ и Русия.

Пачула завършва Steigenberger Academy, едно от водещите училища за хотелиерство в Германия, със стаж в известния хотел Koenigshof в Мюнхен. След като се дипломира през 2000 г., той се присъединява към Front Office отдела в Park Hyatt Hamburg. Следвайки страстта си към ските, скоро се премества в Kempinski Grand Hotel des Bains в Сейнт Мориц, прекарвайки там 5 години и израствайки до позицията Старши мениджър продажби в leisure сегмента със специалност пазарите от ОНД.

През 2006 г. получава първата си позиция извън стария континент в Аджман, ОАЕ. В Kempinski Hotel Ajman той развива кариерата си в продажбите и маркетинга в продължение на две години, преди да се релокира през 2008 г. като Директор Продажби в хотел Kilimanjaro Kempinski в Дар ес Салаам, Танзания. Година по-късно, той заема и позицията Директор Продажби и маркетинг в новооткрития Bilila Lodge Kempinski, разположен в националния парк Серенгети.

През 2010 г. хотелът се присъединява към бранда Hyatt, а Пачула поема водеща роля в Операции като Директор Стаи. През 2012 г. той се премества от Танзания в Баку, Азербайджан като Директор Стаи в Park Hyatt Baku и Hyatt Regency Baku. След две години е назначен за оперативен директор при откриването на Hyatt Regency Dubai Creek Heights, ключов хотел в ОАЕ. Оттам той преминава към първата си длъжност на Генерален мениджър през 2019 г. в Hyatt Regency Sochi в Русия.

В България Волфганг Пачула ще отговаря както за Hyatt Regency Sofia, така и за Hyatt Regency Pravets Resort, чието откриване предстои.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]