fbpx

Интервю с изпълнителният директор на Тера Тур: Продължаваме успешното сътрудничество с Hyatt

Както писахме по – рано вчера Hyatt обявиха на своя уебсайт и в социалните мрежи, че СПА комплексът в Правец на Тера Тур Сървиз, до скоро под шапката на RIU, ще премине под бранда Hyatt Regency през 2023. Освен смяна на бранда, хотелският гигант обяви, че предстоят и реновации в престижния хотел до София.

Потърсихме за коментар изпълнителният директор на компанията Лъчезар Тодоров, който сподели каква са вижданията и концепцията за СПА комплексът в Правец.

Кога се очаква Pravets Resort да премине официално под бранда Hyatt Regency?

Предстои съществен ремонт на Pravets Resort, който отложихме заради трудностите, които създаде на туристическата индустрия пандемията от Ковид – 19. По време на този ремонт ще приведем хотела в съответствие с изискванията и стандартите на Hyatt за хотелите Hyatt Regency. След неговото завършване и приемането на хотела от веригата, официалното име ще бъде Hyatt Regency Pravets Resort.

Как избрахте Hyatt за своя нов партньор в Правец?

След старта на Hyatt Regency Sofia, Hyatt бяха нашият логичен избор и за хотела в Правец, не само заради отличното ни сътрудничество досега, но заради възможните синергии между двата хотела, които се намират на по-малко от час разстояние един от друг. Ще търсим възможности не само в областта на търговията и маркетинга, но и като административно управление, доставки, човешки ресурси. И двете страни – Тера Тур Сервиз и Hyatt– споделяме мнението, че на базата на два хотела, с общо над 400 помещения и персонал от над 300 души, можем да постигнем още по-голяма ефективност и резултати.  

Какви са очакваните конкретни придобивки и ползи от присъединяването към бранда Hyatt Regency?

Pravets Resort си изгради име и е предпочитана дестинация за MICE организаторите на българския пазар. С помощта на Hyatt се надяваме да излезем и на международния такъв и така да направим следващата стъпка. Това ще е успех не само за Правец, но и за България, която незаслужено отсъства от международните календари на събития и не е в дневния ред на големите организатори.

Можете ли да коментирате каква ще е формулата на управление на новия Hyatt Regency Pravets Resort – ще бъде ли по подобие на другия ви хотел от този бранд в София?

Да, и в Правец ще използваме всички системи на управление и дистрибуция, мениджърските инструменти, с които разполага Hyatt Regency Sofia. Нашата цел е да предложим същото безкомпромисно качество на услугата и световен стандарт, но в условията на извънградски курорт.  

Какви промени предстоят около хотела от гледна точка на реновации и подобрения на базата?

Цялостно обновление на хотелските стаи, нова концепция за ресторанта и бара, ресторант със специална кухня, нощен бар, разширен и обновен конферентен блок. Надяваме се да изненандаме приятно както нашите традиционни гости, така и тези, които ще открият красотата на този край в бъдеще

Видяхме, че вече работите под самостоятелен бранд – какви са плановете ви за 2022 през преходния период между двата големи бранда?

След ребрандирането на Pravets Resort под марката на Hyatt, предстои да решим бъдещето развитие на морските ни обекти, където най-вероятно отново ще търсим обща платформа и визия за развитие. Това все още не е решено окончателно. Разглеждаме две основни възможности и престои да решим в близките месеци.

Споделете тази статия

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]