fbpx

Hyatt разширява ол инклузив портфолиото си, 5 хотела в България се очакват през 2023 и 2024 година

Hyatt Hotels Corporation сподели, че Hyatt продължава да се позиционира сред веригите с най-голям растеж през 2023 г. с рекордно планирани нови проекти от приблизително 117 000 стаи в световен мащаб към края на 2022 г. Почти един на всеки четири нови обекта в процес на разработка е класифициран като лайфстайл, представляващ 10% от съществуващата база от хотели, което допълнително укрепва лидерската позиция на Hyatt в сегментите лукс, лайфстайл и свободно време.

Забележителен двигател на този растеж е обявеното придобиване на лайфстайл хотелите на Dream Hotel Group и платформата им за управление, което се очаква да доведе в портфолиото на Hyatt утвърдени лайфстайл хотели – включително Dream Hotels, Unscripted Hotels и The Chatwal. Придобиването ще приветства повече от 600 нови служители в семейството на Hyatt, внасяйки задълбочен опит в гостоприемството чрез преживяване в глобалното портфолио от лайфстайл предложения на Hyatt и разширявайки отпечатъка на марката на Hyatt в стратегически дестинации, включително Нешвил, Холивуд, Лас Вегас, Саут Бийч, Сейнт Лусия, Доха и Ню Йорк Сити.

Hyatt предлага и едно от най-големите портфолиа от луксозни ол инклузив хотели в света. Този тренд ще продължи да се развива и расте през 2023 и 2024 година, за което и дестинация България ще има голям принос. През 2023 г. и 2024 г. all-inclusive хотелите, управлявани от „Тера Тур Сервиз” ЕООД ще отворят врати под брандовете Secrets Resorts & Spas, Dreams Resorts & Spas, Breathless Resorts & Spas и Alua Hotels & Resorts. Добавянето на петте крайбрежни резорта представлява поредния важен етап в глобалната експанзия на бранда Hyatt и ще отбележи навлизането на Inclusive Collection в трета европейска страна след Испания и Гърция. До момента хотелите на „Тера Тур Сервиз” ЕООД бяха под бранда RIU Hotels and Resorts.

След реновация четири от хотелите ще бъдат отворени под новите брандове през лятото на 2023 г., а петият се очаква да отвори врати през 2024 г. Хотелите включват:

1. Secrets Sunny Beach Resort & Spa – Разположен в Слънчев бряг на границата със Свети Влас, след ребрандиране и проект за обновяване ще продължи да посреща, както и досега, само гости, навършили 18 години (adults only) в своите 335 стаи.

2. Dreams Sunny Beach Resort & Spa – Разположен в непосредствена близост до Secrets Sunny Beach Resort & Spa, хотелът разполага с 597 стаи и ще се погрижи за семейния сегмент от висок клас.

3. Alua Resort Helios Bay – Хотелът предлага 318 стаи в идеална среда за семейства, двойки и групи, търсещи ваканция в спокойна и ексклузивна атмосфера на първа линия на плажа в Обзор.

4. Alua Sun Helios Beach – Със своите 191 стаи, хотелът, разположен на морския бряг в Обзор, ще предлага първокласен ол инклузив продукт и превъзходни съоръжения на открито.

5. Breathless Resort & Spa – Разположен в центъра на Слънчев бряг, хотелът разполага с 395 стаи и ще отвори врати след внушителен проект за обновяване, който се очаква да приключи през 2024 г.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]