fbpx

Хотелска компания в Германия ще предоставя безплатни бързи тестове за гости и служители

Deutsche Hospitality е първата голяма хотелска компания в Германия, която организира безплатни бързи тестове за целия си персонал на първа линия. Проектът ще стартира през следващите две седмици. Ежеседмичен бърз тест ще бъде достъпен за около 3500 служители, които работят за различните брандове на групата, които са представени в Германия – Steigenberger Hotels & Resorts, MAXX от Steigenberger, Jaz in the City и IntercityHotel. Гостите на хотелите от своя страна ще могат да получат тестовете на рецепцията, ако желаят. Всички тестове ще отговарят на стандартите и ще бъдат сертифицирани от Paul-Ehrlich-Institute.

„Непрекъснато разработваме нашите концепции за хигиена и безопасност от началото на пандемията“, заяви Маркус Бернхард, главен изпълнителен директор на Deutsche Hospitality. „Организирахме независими проверки и направихме подобрения и корекции. Въпросът, свързан с бързите тестове, беше да се провери дали и колко бързо можем да ги направим достъпни за нашите гости и служители в хотелите. След като тестовете са сертифицирани от Paul-Ehrlich-Institute, ние сме в състояние да внедрим нашата стратегия за тестване, започвайки от Германия. Целта е да се тества всеки член на персонала в хотелите веднъж седмично. Няма да има разходи за нашите колеги, а и на тях, и на гостите ще бъде осигурена максимална защита и прозрачност.”

Понастоящем Deutsche Hospitality оперира около 75 хотела в Германия. Неговото световно портфолио обхваща около 160 хотела на три континента. В началото на пандемията групата внедри концепция, озаглавена „Безопасни пътувания от Deutsche Hospitality“. Това се състои от всеобхватен пакет от мерки, изготвен съвместно с независими институти и поставени нови критерии за начинанията, които се предприемат за овладяване и борба с вируса.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]