fbpx

Hotelbeds пусна услуга за хотелиери в WhatsApp и Messenger

Hotelbeds обяви старта на две иновативни услуги за актуализация на ситуацията с COVID-19, само за партньори.

Hotelbeds разработи автоматизирана услуга за WhatsApp и Facebook Messenger, за да даде възможност на партньорите да получават актуализации по оперативни проблеми, свързани с COVID-19.

Примерите за информация, достъпна чрез услугите на WhatsApp и Facebook Messenger, включват:

  • Подробности за форсмажорните условия, които Hotelbeds въведе за резервации по целия свят (с някои изключения) до 30 април.
  • Списъци с дестинации, които са затворени от властите, заедно с подробности за броя анулирани резервации в съответните пазари
  • Информация как да анулирате и променяте резервации чрез уебсайта на Hotelbeds.
  • Копия на официални имейл съобщения за актуализации, изпращани до партньорите през последните няколко седмици.

След като се абонират за услугите, партньорите на Hotelbeds могат да задават въпроси чрез интерактивно меню с автоматизирани отговори, да изискват отговори от оперативните екипи и да се абонират за допълнителни актуализации.

Информацията, налична както в услугата WhatsApp, така и във Facebook Messenger, допълва изчерпателната информация, достъпна на специализирания уебсайт за COVID-19, създаден от Hotelbeds в средата на март и актуализиран ежедневно оттогава.

Карлос Муньос, управляващ директор на Hotelbeds, коментира: „Актуализациите относно COVID-19 са от съществено значение както за нашите клиенти, така и за хотелските партньори. Ние бързо разработихме нашия специализиран сайт за COVID-19 за партньори, но имахме желание да продължим по-нататък, като позволихме на хората също да имат достъп до информация по удобни канали, като WhatsApp и Facebook Messenger. Бих искал да благодаря на екипа, че разработи това за рекордно кратко време.”

„На всички наши клиенти и хотелски партньори искам да кажа, признаваме, че това са много трудни моменти за нашия бизнес. Но искаме да знаете, че ние ще бъдем с вас докрай, сега и тогава, когато вие и вашите клиенти и гости ще сте готови отново да завъртите колелото на туристическата индустрия. През следващите седмици и месеци ще обявим нови действия, които ще предприемем, за да изпълним това обещание.”

Източник: HotelBeds

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]