fbpx

Google подобрява сайта си за пътувания с нови инструменти

Google актуализира своя уебсайт за пътувания (https://www.google.com/travel/) с нови функции, за да помогне на потребителите по-добре да планират следващото си пътуване.

През 2011 г. Google закупи софтуер за пътувания и пусна Google Flights. След това създадоха приложението Google Trips през 2016 г., но премахнаха услугата през август 2019 г., като вместо това обединиха туристическите услуги с другите си продукти (като Google Maps) под чадъра на Google Travel.

Последните актуализации на компанията включват разкриване на най-евтиното и скъпото време за посещение на определена дестинация, в допълнение към типичните температури и метеорологични условия, които пътниците могат да очакват въз основа на датите на пътуването си.

Когато търсите дестинацията си в Google, вече можете да филтрирате „Къде да отседнете“, за да видите средната нощувка за хотел в дестинацията, „Кога да посетите“, за да прегледате най-спокойното и най-натовареното време, разходите и метеорологичните условия и „ Какво ще платите “за допълнителна информация за ценовите диапазони за местните хотели и курорти.

Знаеш, че искаш да отидеш в Рим,Париж или Барселона, но не си сигурен кога .Google Travel вече има функция за хора с гъвкави дати, които искат да определят времето си за пътуване точно. Сега сайтът разполага с раздели като „Кога да посетите“ и „Какво ще платите“. Попълнете желаните дати за пътуване и вижте прогнозата за времето и как варират цените. Сайтът също така показва дали цените за вашето пътуване изглеждат високи или нормални за периода.

Новите функции на Google Travel третират избора на хотел на правилното място внимателно, показвайки на потребителите обобщения на най-привлекателните квартали на града, включително това, с което даден район е известен и средната цена на неговите хотели.
Една от най-изнервящите части на резервацията на хотели онлайн е да видите една цена в началото на вашето проучване и да получите по-висока цена в края. Google Travel иска да се справи с този проблем, като предоставя на потребителите възможност да видят общите разходи за целия си престой, включително данъци и такси, така че да няма изненади.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела.