fbpx

Големи хотелски вериги: Кой има най-добро безконтактно приложение?

Безопасността все още е от първостепенно значение за всички, които пътуват днес и успокояването на гостите е основен приоритет на хотелиерите. Със сигурност безопасността и новите безконтактни технологии ще останат далеч след края на Covid-19. Cogwheel Marketing направи малко проучване кой бранд, сред основните световни вериги – Marriott, Hilton, InterContinental Hotels Group предоставя най-добрите безконтактни възможности за гостите.

InterContinental Hotels Group – безконтактни опции

Приложението на InterContinental Hotels Group предлага мобилно чекиране за всички хотели с марка IHG в Америка от 1 ноември 2020 г. Гостите трябва да са членове на IHG Rewards Club ELITE (програмата за лоялност на IHG), за да получат опцията мобилно чекиране. Може да се заяви ранно настаняване и ще бъде изпратено съобщение, когато стаята е готова.

ihg app 500x282 1 Големи хотелски вериги: Кой има най-добро безконтактно приложение?

Marriott Bonvoy – Безконтактни опции

Marriott предлагат мобилно чекиране и мобилен ключ. Клиентите получават известие, когато стаята е готова. Компанията въведе и опция гостите да се откажат от ежедневното почистване и други услуги от хотелското домакинство по време на престоя, за което получават безплатни бонус точки. Приложението Marriott Bonvoy дава и подробна информация за удобствата на хотела, местните заведения за хранене, транспорта и атракциите. Мобилният ключ,с който гостите могат да отключват стаята си, гаражи за паркиране, фитнес център, фоайе, басейн и други зони около хотела са другите нови безконтактни опции на Marriott.

Hilton Honors

Hilton и тяхното приложение Hilton Honors предлагат вече считаното за стандарт сред големите вериги мобилно чекиране и мобилен ключ. Гостите имат възможността да изберат сами стаята си преди да пристигнат, изцяло цифрово и виждайки схема на хотела. Клиентите на Hilton могат чрез дигиталното приложение да заявят предварително допълнителни услуги, както и да получат мобилен ключ, с който по подобие на Marriott, да отключват различни зони на хотела.

hilton hhonors mobile check in Големи хотелски вериги: Кой има най-добро безконтактно приложение?

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]