fbpx

Големи хотелски вериги: Кой има най-добро безконтактно приложение?

Безопасността все още е от първостепенно значение за всички, които пътуват днес и успокояването на гостите е основен приоритет на хотелиерите. Със сигурност безопасността и новите безконтактни технологии ще останат далеч след края на Covid-19. Cogwheel Marketing направи малко проучване кой бранд, сред основните световни вериги – Marriott, Hilton, InterContinental Hotels Group предоставя най-добрите безконтактни възможности за гостите.

InterContinental Hotels Group – безконтактни опции

Приложението на InterContinental Hotels Group предлага мобилно чекиране за всички хотели с марка IHG в Америка от 1 ноември 2020 г. Гостите трябва да са членове на IHG Rewards Club ELITE (програмата за лоялност на IHG), за да получат опцията мобилно чекиране. Може да се заяви ранно настаняване и ще бъде изпратено съобщение, когато стаята е готова.

ihg app 500x282 1 Големи хотелски вериги: Кой има най-добро безконтактно приложение?

Marriott Bonvoy – Безконтактни опции

Marriott предлагат мобилно чекиране и мобилен ключ. Клиентите получават известие, когато стаята е готова. Компанията въведе и опция гостите да се откажат от ежедневното почистване и други услуги от хотелското домакинство по време на престоя, за което получават безплатни бонус точки. Приложението Marriott Bonvoy дава и подробна информация за удобствата на хотела, местните заведения за хранене, транспорта и атракциите. Мобилният ключ,с който гостите могат да отключват стаята си, гаражи за паркиране, фитнес център, фоайе, басейн и други зони около хотела са другите нови безконтактни опции на Marriott.

Hilton Honors

Hilton и тяхното приложение Hilton Honors предлагат вече считаното за стандарт сред големите вериги мобилно чекиране и мобилен ключ. Гостите имат възможността да изберат сами стаята си преди да пристигнат, изцяло цифрово и виждайки схема на хотела. Клиентите на Hilton могат чрез дигиталното приложение да заявят предварително допълнителни услуги, както и да получат мобилен ключ, с който по подобие на Marriott, да отключват различни зони на хотела.

hilton hhonors mobile check in Големи хотелски вериги: Кой има най-добро безконтактно приложение?

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]