fbpx

FTI отмени всички пътувания до 14 юни, отвори продажбите за България за 2021 година

За брандовете FTI Touristik, 5 vor Flug, Big Xtra и LAL Sprachreisen, FTI Group отмени всички пътувания до 14 юни включително. Изключение правят само резервациите с заминавания от 16 май до 14 юни в Германия, Австрия, Полша, Швейцария и Холандия.

И с партньорите на туристическата агенция, и с гостите, засегнати от анулирането, ще бъде осъществен контакт и не е необходимо да предприемат никакви действия. Поради големия брой резервации, туроператорът моли за търпение и разбиране, ако има известно забавяне.

“С това решение се съобразяваме с изявленията на германското външно министерство за планиране на ваканции. В същото време ние виждаме като наше задължение да осигурим на нашите гости възможно най-голяма сигурност при планирането и поради това отменяме пътувания до и включително 14 юни 2020 г. Гостите, чиито пътувания за съжаление вече не могат да се проведат, ще получат цялата информация в писмен вид за анулирането, техния FTI кредит (с който ще могат да резервират бъдещи ваканции на цената на платената почивка) плюс FTI GROUP- Cash на стойност 200 евро, който могат да използват при следващо пътуване или да платят хотелска допълнителна услуга, казва Ралф Шилер, директор на FTI GROUP.

Той продължава: „Умишлено изключваме от този регламент резервации за ваканции в страните съседи, които са достъпни и на автомобилно разстояние. Причината за това е, че очакваме възможни двустранни споразумения с гореспоменатите страни, които да позволят влизане и почивка преди 14 юни 2020 г. Особено с оглед на предстоящите училищни празници, искаме да можем да запазим съответните опции отворени за нашите гости. Ако обаче гостите желаят да отменят или променят своята резервация, могат да направят това безплатно “.

FTI също така активира голяма част от офертите си по програмата за 2021 г. Те включват Египет, Турция, Обединените арабски емирства, Оман, Мароко, Тунис, България, Италия, Германия „Системата ни за резервации е с нова технология, така че пътуванията да могат да бъдат резервирани до 510 дни предварително, тоест до август 2021 г.“, съобщава Ричард Бродрехт, експерт на FTI за пакетни почивки.

Няма ограничение за летния сезон 2021 през Тома. Почти 40 процента от портфолиото вече е на разположение. Хотели и програми по маршрута на дълги разстояния вече са добавени към системите, включително САЩ, Канада, Австралия и Нова Зеландия, както и офертите на брокера за коли под наем Drive FTI. Други хотели и дестинации трябва да станат постепенни в следващите няколко седмици.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]