fbpx

Европа с най-много хотелски проекти за месец септември, Hilton номер едно при веригите

Поглед в базата данни за строежи на нови хотели TOPHOTELPROJECTS показва, че Европа ще бъде най -активният регион за отваряне на места за настаняване, далеч пред APAC (Азиатско-тихоокеанския регион) и Северна Америка. През септември 2021 г. 275 хотела с 54 089 стаи трябва да дебютират по целия свят.

Очаква се Европа да бъде най -динамично развиващия се пазар през септември, със 103 нови хотела и 16 107 допълнителни стаи, доста по-напред от APAC (69 хотела и 16 831 стаи). Северна Америка заема трето място, като има 62 планирани откривания и 11 412 стаи. Още 24 проекта са пред завършване в Близкия изток, докато 12 са на път да стартират в Африка, а още пет идват в Латинска Америка. От 275 нови имота, по-голямата част (179) са в сегмента с четири звезди, докато останалите (96) попадат в категорията с пет звезди.

САЩ оглавяват списъка с най -продуктивните страни по отношение на новите хотели, благодарение на своя списък от 49 имота и 8 749 стаи. Китай е на второ място – неговите 35 проекта трябва да добавят 10 870 стаи към предлагането на страната. В Китай- Пекин и Шанхай съставляват най -горещите пазари за градски растеж, с по четири нови хотела на и съответно 1782 и 1764 стаи. На трето място е Великобритания с 24 нови хотела и 4175 стаи. 14 от тези проекти и 3041 стаи се случват в столицата Лондон.

thco september21 Европа с най-много хотелски проекти за месец септември, Hilton номер едно при веригите

Hilton Garden Inn, част от веригата Hilton планира да отвори десет нови хотела с 2158 стаи, с което печелят „отличието“ като най-продуктивна хотелска марка през септември 2021 г. За сравнение, Hampton by Hilton ще увеличи портфолиото си с девет хотела и 1288 стаи за същия период. Courtyard by Marriott ще завърши със седем имота и 1059 стаи.

Докато много интересни хотели ще отворят вратите си този месец, TOPHOTELPROJECTS избра да се съсредоточи върху три нови имота в Лондон. Разположен на отлично място на площад Лестър, The Londoner ще предложи нова сграда, фокусирана върху начина на живот, състояща се от 15 етажа. Проектиран за грандиозни и интимни поводи, The Londoner ще разполага с 350 стаи и апартаменти, четири тематични ресторанта и бар на покрива. Други помещения включват най-съвременна бална зала за до 1000 гости, две нови кина Odeon Luxe и подземен СПА център.

Междувременно в близост до гарата Liverpool Street, бутиковия хотел One Crown Place London ще разполага с 41 стаи. Общите части на приземния етаж ще бъдат свързани с поредица от помещения, включително кафене, художествена галерия, рецепция, клубен салон с бар и библиотека. Стаите и апартаментите ще бъдат богати, но уютни, с богато украсени детайли и шарени тапети, допълващи естествената дървесина, а покритият двор отзад ще посрещне гостите от ресторанта на хотела.

Съвсем близо до Liverpool Street , Pan Pacific London също ще стартира оперативната си дейност този месец. Луксозният хотел с 237 стаи ще заема 43-етажна кула заедно със 160 апартамента и търговски обекти. Първият лондонски хотел Pan Pacific ще предлага елегантен СПА център, помещения за срещи и събития и 380-местна бална зала.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела.