fbpx

Европа с най-много хотелски проекти за месец септември, Hilton номер едно при веригите

Поглед в базата данни за строежи на нови хотели TOPHOTELPROJECTS показва, че Европа ще бъде най -активният регион за отваряне на места за настаняване, далеч пред APAC (Азиатско-тихоокеанския регион) и Северна Америка. През септември 2021 г. 275 хотела с 54 089 стаи трябва да дебютират по целия свят.

Очаква се Европа да бъде най -динамично развиващия се пазар през септември, със 103 нови хотела и 16 107 допълнителни стаи, доста по-напред от APAC (69 хотела и 16 831 стаи). Северна Америка заема трето място, като има 62 планирани откривания и 11 412 стаи. Още 24 проекта са пред завършване в Близкия изток, докато 12 са на път да стартират в Африка, а още пет идват в Латинска Америка. От 275 нови имота, по-голямата част (179) са в сегмента с четири звезди, докато останалите (96) попадат в категорията с пет звезди.

САЩ оглавяват списъка с най -продуктивните страни по отношение на новите хотели, благодарение на своя списък от 49 имота и 8 749 стаи. Китай е на второ място – неговите 35 проекта трябва да добавят 10 870 стаи към предлагането на страната. В Китай- Пекин и Шанхай съставляват най -горещите пазари за градски растеж, с по четири нови хотела на и съответно 1782 и 1764 стаи. На трето място е Великобритания с 24 нови хотела и 4175 стаи. 14 от тези проекти и 3041 стаи се случват в столицата Лондон.

thco september21 Европа с най-много хотелски проекти за месец септември, Hilton номер едно при веригите

Hilton Garden Inn, част от веригата Hilton планира да отвори десет нови хотела с 2158 стаи, с което печелят “отличието” като най-продуктивна хотелска марка през септември 2021 г. За сравнение, Hampton by Hilton ще увеличи портфолиото си с девет хотела и 1288 стаи за същия период. Courtyard by Marriott ще завърши със седем имота и 1059 стаи.

Докато много интересни хотели ще отворят вратите си този месец, TOPHOTELPROJECTS избра да се съсредоточи върху три нови имота в Лондон. Разположен на отлично място на площад Лестър, The Londoner ще предложи нова сграда, фокусирана върху начина на живот, състояща се от 15 етажа. Проектиран за грандиозни и интимни поводи, The Londoner ще разполага с 350 стаи и апартаменти, четири тематични ресторанта и бар на покрива. Други помещения включват най-съвременна бална зала за до 1000 гости, две нови кина Odeon Luxe и подземен СПА център.

Междувременно в близост до гарата Liverpool Street, бутиковия хотел One Crown Place London ще разполага с 41 стаи. Общите части на приземния етаж ще бъдат свързани с поредица от помещения, включително кафене, художествена галерия, рецепция, клубен салон с бар и библиотека. Стаите и апартаментите ще бъдат богати, но уютни, с богато украсени детайли и шарени тапети, допълващи естествената дървесина, а покритият двор отзад ще посрещне гостите от ресторанта на хотела.

Съвсем близо до Liverpool Street , Pan Pacific London също ще стартира оперативната си дейност този месец. Луксозният хотел с 237 стаи ще заема 43-етажна кула заедно със 160 апартамента и търговски обекти. Първият лондонски хотел Pan Pacific ще предлага елегантен СПА център, помещения за срещи и събития и 380-местна бална зала.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]