fbpx

Ексклузивно: Израелски туроператори преговарят с летище Бургас за 6 седмична програма за лято 2020

Израелски туроператори преговарят в момента с летище Бургас и с гражданска авиация за стартиране на 6 седмична летателна програма от Израел до България до края на лято 2020.

Преговорите са в напреднал етап, като всеки момент се очаква и добрата новина за туризма в региона на Бургас, че се рестартира летателната програма от Израел, макар и само за няколкото останали седмици до края на туристическия сезон.

Очаквайте подробности по темата!

Тази новина идва само няколко дни след като Израел вдигна забраната нейни граждани да пътуват до България. С решение на правителството на Израел страната ни е извадена от ограничителния списък за пътувания заради опасността от разпространението на COVID-19.

Израел е сред важните генериращи пазари за входящ туризъм на страната ни и тези отношения са с много дълги традиции, посочи вицепремиерът. Израел заема 12-о място в класацията за входящ туризъм на България за 2019 г. с близо 245 хил. туристически визити, но потенциалът е по-голям.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]