fbpx

DER Touristik с план да стане основен туроператор в Германия

DER Touristik излезе рано с подробности за своята зимна програма 2020/21, включително стратегически ход за превръщането на Dertour в основен туроператор в Германия.

Втората по големина туристическа група в Германия в момента оперира с шест различни марки туроператори, някои от които имат слаби нива на разпознаваемост на потребителите: Dertour, ITS, Jahn Reisen, Meiers Weltreisen, Travelix и ADAC Reisen. Но изпълнителният директор на Централна Европа, Инго Бърместър се движи в посока да превърне Dertour във „водеща марка“ на групата за потребителите и бизнес партньорите. DerTour са вече най-голямия бранд сред туроператорите, по отношение на обема и продуктовата гама.

От идните зима нататък логото на Dertour ще присъства на видно място в брошурите за семейна ваканция с марка ITS и премиум почивки с марка Jahn Reisen, чиито собствени лога ще се преместят на заден план.

„Dertour е мощност сред нашите марки туроператори и ще стане водещ туроператор в Германия“, обясни Burmester. „ITS и Jahn Reisen ще бъдат разглеждани като сестрински марки на Dertour. Това помага за вземането на решения за пакетните пътувания“, добави той.

DER Touristik остава фирменото име на цялата туристическа група, която включва също Kuoni в Швейцария, Великобритания и Франция, както и Exim Tours и Fischer в Източна Европа.

Междувременно туроператорът пусна своите брошури за зимата 2020/21. DER Touristik има за цел да мотивира германските потребители да започнат да мислят и резервират зимни ваканции с комбинация от атрактивни цени и концепции за „безопасни почивки“. Има отстъпки за ранни резервации до 60% за избрани дестинации за Тунис, Мексико, Египет и Доминиканската република. Немската туристическа компания предлага и повече настаняване без изхранване за клиенти, които предпочитат да избягват ресторантите в хотела.

Източник: fvw.de

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]